- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
canım benim hapimiz sınavdayız benim oğlumda 4 sene sonra geldi hemde tam umudu kestiğim anda artık o ay doktora zorla gidiyodum çağırdığı için işte olmuycak diyodum ha tedavi sırasındada başıma ne geldi bak:
en son doktora gittim bana bunlar bunlar yapıldı 4 senedir dedim ve sana aşılama yapalım dedi klomen verdi içtik iki güne bir kontrole çağırıyo 16mm olmuş 18 mm olmuş falan yumurtlama takibiişte yumurta 20 mm oldu yarın gel dedi eşinle aşılama yapcak yani dediği gün gittik sorduk doktor yok beni birine emanet ettimi diyorum yok diyolar ne yapıcaz dedim yüzüme bakıyolar doktor yurt dışına seminere gitmiş tel istedim neyse ulaştı eşimdoktor aynen şöle zaten eşinin yumurtası yotu başladım ağlamaya eve gittik ağlaya ağlaya sonra eşime beni has götür dedim gidelimmi gitmeyelimmi derken gittik başka doktora doktoru şikayet ettim ve beni muayene etti yumurta çok güzel ben buna aşılama yapmam dedi zaten çatlamak üzere ama garanti olsun dedi çatlatma iğnesi verdi ve oğlum oldu alaha sığın en ümitsiz anında yüzünü güldürüyo
sağol canım ben 3 senlik evliyim 3 bucuk ay önce doktora tedaviye başlayalım dedik( daha öncede gitmiştim ama sadece hormol ve rahim filmi istedi herkez) doktora gittiğimde adetime 10 gün vardı ben adet olunca gidelim dedim ama kaynanam ve eşimin ısrarı üzerine gittim bana adet olunca gel hormonlarına bakalım yumurtalarına bakalım dedi ve ben o ay hamileymişim ama dış gebelikmiş kürtaj oldum ve ilaç verdi hamilelik bitti 1 bucuk ay öncede rahim filmi çekindim temiz çıktı allahıma şükür ama yine olmuyor bakalım ne olacak aslında bu ay içimde garib bi duygu var ama allahım hayırlısından nasip etsin bakalım ne olacak