- 8 Aralık 2009
- 5.299
- 2
illa sakir sakir olacak diye birsey yokki iki damla beyaz kremim si bir sey se her ihtimale karsi calis canikom
evet evet krem gibi yumurtlamadır inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illa sakir sakir olacak diye birsey yokki iki damla beyaz kremim si bir sey se her ihtimale karsi calis canikom
günaydın canım hoşgeldin
çağnur5.000. mesaj senin vardır bunun bir hikmeti
sanmam canim ama insallah öyledir
hiç mi düşünemiyor sizin birşeyler yapacağınızı .....
benim de ilk olacakkkkkkkkkk
canımm hiç fark etmedim yaa 5000. msj benim olmuş ne diyorsun bu duruma
gördüğün perdeler ve örtüler ne renkti canım.allah hayırlara çıkarsın
ayy balayında bile arayıp durdular geldik akşamın bir vakti arayıp ne yapıyorsunuz diye soruyorlardı ben söyleyim dedim eşime ne yaptığımızı bakalım bir daha soracaklar mı...hem torun isterler hem rahat bırakmazlar ki çalışalım dimi canım.bırakında nikahımızla bayramlaşalım dimi ama şekerim
ayy balayında bile arayıp durdular geldik akşamın bir vakti arayıp ne yapıyorsunuz diye soruyorlardı ben söyleyim dedim eşime ne yaptığımızı bakalım bir daha soracaklar mı...hem torun isterler hem rahat bırakmazlar ki çalışalım dimi canım.bırakında nikahımızla bayramlaşalım dimi ama şekerim
tebriklerrr veeee bebisss geliyooo insss:92::92:
neden kiziyorsun ben anlamadim ki sevmiyormusun onlariayy balayında bile arayıp durdular geldik akşamın bir vakti arayıp ne yapıyorsunuz diye soruyorlardı ben söyleyim dedim eşime ne yaptığımızı bakalım bir daha soracaklar mı...hem torun isterler hem rahat bırakmazlar ki çalışalım dimi canım.bırakında nikahımızla bayramlaşalım dimi ama şekerim
benim mesaja ne olmus yanlis birsey mi yazdimserenycim bu yukardaki mesaj tombistombis'in ama bebeklerimizin ilk olacağı ikimiz için de aynı
tebriklerrr veeee bebisss geliyooo insss:92::92:
hosbuldukk cnm nasılsın
bebiş mi geliyooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaa .....
kizlar calisiyormusunuz evdemisiniz ben evdeyim bugun
yok angel henüz değil. ben 5000. msjı yazmışım ya ondan dedi toobe bana.
neden kiziyorsun ben anlamadim ki sevmiyormusun onlari
benim mesaja ne olmus yanlis birsey mi yazdim
evet bi yanlışlık oldu sanırım...ilk bebeklerimizzzzzz