- 15 Temmuz 2011
- 282
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben pek rüya görmem simdi okurken aklima geldi rüyamda yatak örtüleri perdelr felan gördüm ama yenimi eskimi hatirlamiyom artik rüyalarim bile dengeye sasirtti
kizlar benim ekran donuyormu ne bakiyom kimse birsey girmemeis sonra sayfa ceviriyom birde bakmissinki atlamis sizde de oluyormu
günaydın fıstıklar
kizlar ben pek rüya görmem simdi okurken aklima geldi rüyamda yatak örtüleri perdelr felan gördüm ama yenimi eskimi hatirlamiyom artik rüyalarim bile dengeye sasirtti
günaydın canım hoşgeldin nasılsın kırmızlardan gelen giden yok dimi
tombişcim dün ilk defa iki damla şeklinde çok tuhaftı ama damlacık gibiydi beyaz akıntı oldu şeffaf değil ama yazdım hemen zaten , yumurtlama başlangıcı olabilir mi acaba
yumurtlama dönemimi akıntıdan takip ediyorum canım umarım doğrudur çünkü mayısta bıraktım korunmayı ve folik asite başladım bu ay çok umutluyum ama bu düzensizlik kafamı karıştırıyo inşallah Allah yardım eder
Desenli perde kadına, çocuğa ve kişinin sahip olduğu şeylerle edindiği itibar ve hürmete....................biz çocuk olarak algılıyoruz ve bebiş gelyor diyoruzzz
Desenli perde kadına, çocuğa ve kişinin sahip olduğu şeylerle edindiği itibar ve hürmete....................biz çocuk olarak algılıyoruz ve bebiş gelyor diyoruzzz
yok cnm da eli kulağındadır böle hafif hafif sızlamalar oluo sağ tarafta bugünde arttı biraz sanki adet olacakmısım gibi ama 9 aydır 1 gün bile gecmemişti hatta 2 gün öncesinden mutlaka leke gelirdi leke filan gelmedi
bakalım 1 gün gecti bide dün değil ondan önceki gün midem c bulandı,adet olmadan önce cok gergin ve sinirli olurdum oda olmadı
belirtiler simdilik bunlar psikolojik olarak hamile kalmayı basardım yeah
Eşine yumurtlama günü takvimi yap ona göre kal desin canım , bir sürü gün var bula bula en çok beklediğin günümü bulmuş
benimde gecen rüyamda rahmetli ananem bana avucuyla bal yediriyordu hayırdır ins
Desenli perde kadına, çocuğa ve kişinin sahip olduğu şeylerle edindiği itibar ve hürmete....................biz çocuk olarak algılıyoruz ve bebiş gelyor diyoruzzz[/QUO
artik tirnagim agriyor acaba hamismiyim diyecez ya halla hallaaaaaaa
.............
allahım isteyen herkese versin inşallah sağlıklı birer bebecik.göbüşler kucaklar bebiş dolsun bizim de ilk olacak olursa eğer.