Kızlar benim yumurtlamam dün başlamış, hesapladım şimdi nasıl unuturumgerçi dün kandildi bişey yapamazdık da şimdi ben de hiç akıntı falan yok acaba yumurta yok mu , ben iyice allak bullak oldum yaa son gaz çalışmalara devam inş tutar bu ay 20 sine kadar sürem var , dua edin kızlar yaaa, bu arada dün hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah
1. sayfada liste var ordan bakabilirsin. ekli değilsen tal gelince ekler mutlaka. o zaman bu dönem yumurtlama dönemin galiba değil mi?
eeeeeeeeeeee niye sustunuz ya canim sikiliyor
hadi hayırlısı diyelim serfikcim.gün aşırı çalışmaya devam et.bizimki de bundan önceki kandile denk gelmişti son günü de kayınvalidem bende kaldı bişi yapamadık :2::2::2::2:
eeeeeeeeeeee niye sustunuz ya canim sikiliyor
canim bunun öyle kesin bir tarihi yok ama sen akintidan kontrol et her vücüt degisiyor tabii yumurtada her ay ayni tarihte catlamiyor yanibir kac gün önce yada sonra olabiliyor agri olmak zorunda da degil dualarin icin sagol bende hep ediyorum rabbim sesimizi duysun
açıkçası bende adet düzensizliği var canım en son 29 haziranda regl oldum normalde 29 temmuz bat olmalı diye yorumladım çünkkü adet tarihim hiç beli olmuyor
ben 3 aydir klomen kullandim ama hic bu denli büyümemisti bizim burda kist icin kokma olmaz diyorlar sizin kiler baska ben anlamadim ki bu isiniye sıkılıysun tombişim bu arada şeyi sorucam ben sana kist falan dedin ya. hap kulandığındamı oldu?
benim de askiminda ilk olacak ben 34 o 41 yasinda hatta esim tarafinin da ilk torunutombisim senin olursa ilk bebeğin mi olacak bebişin var mı
İnş canım yaa , senin de kötü olmuş kayınvaliden başka gün bulamamış mı hay Allah ım, inş bu ay olur canım evde yokuz dersin
günaydın fıstıklar
ben 3 aydir klomen kullandim ama hic bu denli büyümemisti bizim burda kist icin kokma olmaz diyorlar sizin kiler baska ben anlamadim ki bu isi
benim de askiminda ilk olacak ben 34 o 41 yasinda hatta esim tarafinin da ilk torunu
bana haber vermiyor ki gündüz oturmaya geliyor eşim kal diyor o da kalıyor
anladım canım. hayırlısı olsun baklalım. inşallah bu ay olmayacak adetin :)) bu aralar yumurtlama dönemin o zman
hayırlısı olsun tombişş
bana haber vermiyor ki gündüz oturmaya geliyor eşim kal diyor o da kalıyor
benim de askiminda ilk olacak ben 34 o 41 yasinda hatta esim tarafinin da ilk torunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?