- 1 Ekim 2010
- 3.089
- 7
fundam msjm geldimi ya sıkma canını sabırla meyvemizi alcz inş tatlım
Yaaa bilwmiyorum ama nereye kadar sabır ne zaman....Yok tatlım gelmedi msjın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fundam msjm geldimi ya sıkma canını sabırla meyvemizi alcz inş tatlım
Yaaa bilwmiyorum ama nereye kadar sabır ne zaman....Yok tatlım gelmedi msjın...
mslj listen dolu bebişim sil biraz
geldimi bebişim............hmm tmm cnm........
geldimi bebişim............
hiç sıkıntı etme tatlım daha regli olmadıgına göre umut var demektrGeldi cnm sağol......
hiç sıkıntı etme tatlım daha regli olmadıgına göre umut var demektr
gelirsede gelsn o bizden korksun öteki aya başarcaz allahın iznyle tatlım yanındayım ben dediklerimi yap bak görcen inş benmde canm sıkkın tartıştım benmkiyle gittk kan testine beta cihazları yokmş 2 gün sonra sonuç çıkacakmş dedi yapmadm eczaneden test al dedm bide ondan yapayım dedm aldıklarımız neydi diyo onlar yanlışmı dedi kızdm bende test filan yapmıyom dedmOrası öyle tabi..Ama sanmam hissediyorum gelecek kırmızı...
gelirsede gelsn o bizden korksun öteki aya başarcaz allahın iznyle tatlım yanındayım ben dediklerimi yap bak görcen inş benmde canm sıkkın tartıştım benmkiyle gittk kan testine beta cihazları yokmş 2 gün sonra sonuç çıkacakmş dedi yapmadm eczaneden test al dedm bide ondan yapayım dedm aldıklarımız neydi diyo onlar yanlışmı dedi kızdm bende test filan yapmıyom dedm
bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlarrr...
Test yaptım sabah yine negatif...Çokkkkk moralim bozuk çookkkkkkk
Amannn seninkide bi hoşmuş yani...Benimki olsa sevinçten nereye gidip ne alacağını şaşırırdı paniktir biraz...İnşllh cnm ya çıkmadık candan umut kesilmez ama işte ne bileyim sabrım mı yok ne
günaydın canım kan testini pazartesi mi yaptıracaksın?
ben eklendimmi listeye acaba nasıl görücem dün yazmıştım bat 29 temmuz diye
günaydcin hanimlar nasilsiniz dün bir giremedim agiz tadiyla neyse bu gun okurum artik yeni güzel bir haber varmi kötü haber istemiyom