Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler..

Sen de beni dağıttın burda var ya çok alemsin. Ben doktorda süt dökmüş kediye dönyorum değil espri yapmak böyle enseme vur yumurtamı çal misali :) otur otur kalk kalk bildiğimi de unutuyorum 2 tane şey dorucam onu da kağıda yazıyorum cevap veriyor cevabı da yaazıyorum sonr aeve gelinc eokuyorum. Oramı buramı açmaktan salağa bağlıyorum valla :)

yok kız benim drlarla arkadaştan öte olduk nolcak adamdan daha çok görüyor :KK1: saat kaç olursa telefonu açıyor her sorduğun soruyu anlayabileceğin şekilde izah ediyor çok memnunum valla bide 2 günde bir çağırmasa

benim adet olmadan 2 gün önce felan karın ağrılarım başlardı gene oldu ama ara ara ama şiddetli değildi yavaştan ağrıdı benimde öyle belirginleşmişti şimdi okadar belli değil aynen sızlamalarımda oldu yüz üstü yatamıyodum sızlıyodu şimdi normale döndü mesela okadar acımıyo

yaaaa çok sevindim aynı belirtiler bendede var acep olabilirmi şimdi dahada heyecanlandım adet ağrısı gibimi ama ara ara oluyor benim adetimden bir gün önce olurdu şimdi 3.4 gün önce başladı göğüs sızlamasıda var allahım inşallah hayırlı hamilelikler olsun

yaaaa çok sevindim aynı belirtiler bendede var acep olabilirmi şimdi dahada heyecanlandım adet ağrısı gibimi ama ara ara oluyor benim adetimden bir gün önce olurdu şimdi 3.4 gün önce başladı göğüs sızlamasıda var allahım inşallah hayırlı hamilelikler olsun

inş cnm inş ama takma kafana

Ay allahımmm inşallahhhhhhhhhhhh ogünler bi gelsin de ben hafif asoslyalimdir ama sizle görüşürüz herhalde isim annesi isim babası gibi siz de benim çocuğumun dert ablalarısınız. Sizle görüşmücem kimle görüşücem. Yanlız özel mesajlar da takip eidliyorsa nasıl buluşma oluyor burda tanışıp buraya bi yazarsın cebi mazallah :) bi bakarsın duyan duymayan gelmiş :) hani geçengün erkek kaynadıydı ya araya . Ebe mi ne

işi gücü olmayan bazı aptallar işte boşver bakarsın birgün biryerde görüşürüz bellimi olur hele bi bebişimiz olsunda:79:

şöyleki sol kasığım yumurtlama günümde çok ağrılıydı..şimdi yine sol kasığım ağrıyor..da tuttu galiba diyorum..
amaan ümitleneyim birazcık..olmadığımını görürsem zaten üzülecem zaten üzülecem..en azından ümitlenmenin keyfini çıkarayım...:KK76:

canım sen nasıl bir tedavi uyguladın bu ay satına kaç gün var inşallah da tutmuştur :KK9::KK9::KK9:

kızlar merhaba ben çok kötü oldum ağlamaktan ya,dün adet günümdü lekelenmeler geldi ,sonra işte bi mikyar kan geldi,ama sonra kesildi hiç gelmedi lekelenmeler oluyor hala az miktarda sabah test yaptım negatif şimdi de ağlamaktan bertaraf oldum

kan testi yaptırdın mı canım bir doktora git olmazsa

BENDE İSTANBUL KARTAL'DAYIM KIZLAR...
ne çok yazıyosunuz ya geçmişi okumaktan gride kalıom.
kirpiklerin yapışmasıda varmış belirtilerde haa... ben bu aralar nye baksam bi farklı görüyom zati. onunlada ümitlenirim biraz.

X