Folik dedin de ben bu öğlen aldım mı yaaa hay allam almadım herhalde dur yutuyom. Fazlası b,işey olur mu eğer aldıysam 2. Alıyorsam. Salak gibi oldum ben yav. Hiçbişey hatırlamıyorum şuan beynimin %99 u bebeği düşünüyor % 1 i ile kovulmadan işte kalmaya hayatımı idame ettirip kocamla falan ilgilenmeye kullanıyorum
off koptum ya karnıma ağrılar girdi gülmekten.akşam dr daydım 3 tane yumurtam oluşmuş biri diğerlerine göre dah büyük çift sarı çıkarmı dedim doktorun suratını görmelisiniz allahım verdiğin aklı geri alma
az önce komşumun torununu sevdm öle datluyduki içimden diom benim bebişim nasıl olur :97: kızlar şu söze inanıyormusunuz kız olursa baba tarafına benzermış oğlan olursa anne tarafına...
asenacığım bişe soracam sana..yumurtlama döneminden sonra adet günün gelene kadar herhangi bi şikkayetin oldumu?
benm şuan inceden sol kasığımda sızlamalar,göğsümdeki mor damar baya belirginleşti ve büyüdü ve sızlıyo bunun gibi belirtilerin oldumu?
kızlar nasılsınız ben geldim gelir gelmezde biraz güldüreyim sizişidi sabahtan beri karnımın alt tarafını yokluyup duruyorum sertlik gerilme alan var die parmaklarımla bastırıp duruyordum vveee sonun da karnımın alt tarafı yanii kasık bölgem çok ağrıyor.. iiyice sıyırdım bende nasıl bastırıyorsam artık o piskolojiyle
Ay inşallah hepimizin eşim diyor ki sen allah bilir bu arkadaşlarınla sonra bebeğiniz olunca yüzyüze de görüşürsün diyor. Kızım eşimin söylediğini söylüyorum kızım siz anlayın :)
kırk uçurmaya gelirim sana:)))
off koptum ya karnıma ağrılar girdi gülmekten.akşam dr daydım 3 tane yumurtam oluşmuş biri diğerlerine göre dah büyük çift sarı çıkarmı dedim doktorun suratını görmelisiniz allahım verdiğin aklı geri alma
evt ya aslında ne güzel olur istanbulda olanlar kimler bi el kaldırsın :)
benim oğlum babasının eşantiyonu gibi buda bu tezi çürütür başka sorusu olan
Sen de beni dağıttın burda var ya çok alemsin. Ben doktorda süt dökmüş kediye dönyorum değil espri yapmak böyle enseme vur yumurtamı çal misali :) otur otur kalk kalk bildiğimi de unutuyorum 2 tane şey dorucam onu da kağıda yazıyorum cevap veriyor cevabı da yaazıyorum sonr aeve gelinc eokuyorum. Oramı buramı açmaktan salağa bağlıyorum valla :)
kızlar dün hamile bir arkadaşım geldi o geldiği zaman bütün belirtileri ona soruyorum kirpiklerinde farklılık oldumu diye sordum şu an 5 aylık gebe o ilk zamanlar oluyordedi onda çapraz çapraz olmuş benimde sanki öyle tabi ona sormadım artık pbana sorularımdan dolayı paronayak demesin diye oda bana belirtilerimden dolayı her ay bana hadi hayırlı olsun diyor bu sefer fazla bişey söylemedim kızlar bu kirpik olayı gerçekten var sizde inceleyin
Ay inşallah hepimizin eşim diyor ki sen allah bilir bu arkadaşlarınla sonra bebeğiniz olunca yüzyüze de görüşürsün diyor. Kızım eşimin söylediğini söylüyorum kızım siz anlayın :)
nereye gitti ya şuarda bi yerde olması lazım falan..
kızlar dün hamile bir arkadaşım geldi o geldiği zaman bütün belirtileri ona soruyorum kirpiklerinde farklılık oldumu diye sordum şu an 5 aylık gebe o ilk zamanlar oluyordedi onda çapraz çapraz olmuş benimde sanki öyle tabi ona sormadım artık pbana sorularımdan dolayı paronayak demesin diye oda bana belirtilerimden dolayı her ay bana hadi hayırlı olsun diyor bu sefer fazla bişey söylemedim kızlar bu kirpik olayı gerçekten var sizde inceleyin
kırk uçurmaya gelirim sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?