canim ben ne diyecemi bilemiyorum ama tüm kalbinle acinda sevincinde yaninda oldumu bil lütfen
kızlar adetim hala gelmedi
bu ay cok ilginc icimde bi sevinc tabi kendimi kaptırmıom
doktorlar kendiliğinden olması mümkün diil tüp bebek demişti ama içim kıpır kıpır hiç böle hissetmemiştim tabi esime filan bahsetmedim bahsetmemde 5 gün filan gecmedikce sizle paylasıyorum sadece
mrb cnm,
catlatma iğnesinden 14 gün sonra regl oluyorsun
ben 3 kez yaptırdım 12.gün leke geldi 14.gün adet
ama bazen değişiyormus 17 gün sonra olanları okumustum ama genelde bu sekilde senin kacıncı gün
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar allah gönlümüzdekilerin hayırlı olanını versin hepimize ben bşe sorcam canlarım benim adet hep düzensiz ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ve çatlatma iğnesinden sonra adet olmama ihtimali varmı adet olunuyosada kaçıncı gün oluyo:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
mrb cnm,
catlatma iğnesinden 14 gün sonra regl oluyorsun
ben 3 kez yaptırdım 12.gün leke geldi 14.gün adet
ama bazen değişiyormus 17 gün sonra olanları okumustum ama genelde bu sekilde senin kacıncı gün
cnm benim lütfen üzme kendini bitanem hayırlısı de bak bugün kandil dua edelim sükredelim isteyelim
bana doktorlar kendiliğinden olması imkansız tüp bebek bile zor dediler ne kadar acı bişi ama gercekten ben umudumu hiç kesmiyom sende öle yap hadi bi gülümse
Hayallerim ve ben...
Şimdi şöyle pıtır pıtır birşey koşuyor arkamda, " anne" "anne" diye çığlık atıyor,
Kucağıma atlıyor sarılıyor hep anne diyor bana, anneeeeeeeeeeeeeee............
Ya bana anne denmesini istiyorum,
Nasıl birşey nasıl hisseder insan çok merak ediyorum,
Nasıl güzel bir duyguysa şimdi düşündüm, hayalini kurdum o bile haz verdi..
Hayallerim ve ben...
Şimdi şöyle pıtır pıtır birşey koşuyor arkamda, " anne" "anne" diye çığlık atıyor,
Kucağıma atlıyor sarılıyor hep anne diyor bana, anneeeeeeeeeeeeeee............
Ya bana anne denmesini istiyorum,
Nasıl birşey nasıl hisseder insan çok merak ediyorum,
Nasıl güzel bir duyguysa şimdi düşündüm, hayalini kurdum o bile haz verdi..
iğneden 12 gün sonra kanda çıkabiliomuş. bende deli gibi oluyodum 12. gün gidip hemn test ama negatif... offfff ne kadr ağladım o günlerde.
şimdide ilaç yok ağlamak yok diyom. günüm gelsin bakalım nasıl olcam.:84:
bozma cnm morelini bir iki gün bekle gelmezse tekrarla testi ama morelini yüksek tut üzme kendini
sağol canım öyle yapıcam artık
testte negatif çıkmazdı demi hamile olsam
ben yakinda alacam sanirim simdi dr. La konustum yine korkma diyor yarin bir ilaca baslamam gerekiyor rahatlarsin dedi hayirlisi canim burnumda dolasiyom allah bana sabir versin bugun kimsenin kalbini kirmayim hos ilk hisim elime esim gecti haslamadan nasibini o aldi kimse odama girmeyi birak camdan bile bakmiyorlar ben hepsini tek tek göz hapsine almis durumdayim ya bana ne oluyor bugun
canim iyi kandiller sen dün aksam wc de bir sey gördüm yazmisin ben san bir soru sormustum naz adetinin bugun kacinci günü yumurtlamayi hissettinmi akintin ne zaman basladi adetine kac gün var ben yine siyirttim bugun kecilerimle cevaplarini bekliyom ha... Dr dan zorla dr kontrol raporlarimi aldim onlari inceledim yakinda ultrasomuda ele gecirecem gibi görünüyor
böle şeyler yazıyosunuz valla gözlerimden akıyo damlalar millete çaktırmamak için gözüme bişi kaçmış havası veriyom kendime.
herbişeye duygulanıom bu aralar acaba hamilemiyimne olsa acaba hamilemiyim diyorum deli gibi karnımı tutup konuşuom...:)
allahım sen gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle. hepimizin kaderine meleklerini yaz. hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlara kavuştur bizi.
aminnnnnn
selaaam kızlar..kandiliniz mübarek olsun..gününüz aydın olsun..seneye bu zamanlar kucağınız dolsun..
Nasılsınız kızlar..misafirim var geçmişi okuyamadım..listeye eklemem ve çıkarmam gereken bi gelişme oldumu?
kızlar adetim hala gelmedi
bu ay cok ilginc icimde bi sevinc tabi kendimi kaptırmıom
doktorlar kendiliğinden olması mümkün diil tüp bebek demişti ama içim kıpır kıpır hiç böle hissetmemiştim tabi esime filan bahsetmedim bahsetmemde 5 gün filan gecmedikce sizle paylasıyorum sadece
sorma arkadaşım, bu belirtiler konusunda bende iice çıldırdığımı düşünüyordum kiiii.
Forumun birinde hatunun biri gün gün belirtilerini yazmış onu okuyunca hala az da olsa aklım duruyor dedim;
ya insan burun kaşınması, ayak altı kaşınması diye hamilelik belirtisi yazar mı ya,
bunları belirtiden sayar mı yani :))
pess dedim pes benden beteri de varmış,
az kalsın aa uçak geçti hamileyim falan olucak ondan korkuyorum
selaaam kızlar..kandiliniz mübarek olsun..gününüz aydın olsun..seneye bu zamanlar kucağınız dolsun..
nasılsınız kızlar..misafirim var geçmişi okuyamadım..listeye eklemem ve çıkarmam gereken bi gelişme oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?