canım gebelik belirteleri ile adet belirtileri birbirine çok karışıyor malesef adet öncesi hep lekelenmen olurmu ama bu kadar erken adet belirtisi olmaz diye düşünüyorum
canım son adet tarihimin 12. günü demek istedim yani 22 haziran yani 4 temmuz da yumurtlama oldu buda 10 gün olmuş demektir acaba yerleşme olabilirmi teşekkür ederim yorumun içim
canım benım batda 18 temmuz ama bende bu belirtiler yok...en iyisi test al bak berkide hamilesindir tabı ıdrarda gun gecmeden cıkmıyor dıye bılıyordum ama burda aksı durumları göre göre ezberler bozuldu berkı çıkar
canım sorun sende değilki labrtrda zor kan alındysa, hızlı kan akışı olduysa tüpe hemoliz olabılıyor vebenzeri bir sürü nedenlerle ...smeer ise her cinsel ilişkiye giren kadının vermesı gereken yıllık bır testtir üzme kendini olabilen şeyler bunlar
ben aile hekimime sormuştum o da adet gecikmesi olursa gel test yapalım dedi.kan alıp laboratuara gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.bazı sağlık ocaklarında görevliler kendileri de bakabiliyor sanırım
hastane daha kapsamlı canım ama sağlık ocaklarıda artık kantestlerini yapıolar hamişlik testini orda yaptıra bilirsiniz beleşe:)))ya affeder sin canim bu saglik ocagiyla hastane ayni sey degilmi ne zamandir soracam hep unutuyom hem ocak mecbur degilmi testi yapmaya
cnm bu teste kotu bsey cıkarsa tedavısı varmıdır hapla falan yapılan
canım sanki kasıklarında taş taşıomussun gibi ağrılar olucak sağ sol hareket ederken biraz acıcak kasıkların :)kizlar yumurtanin catladinda ne gibi belirtiler olur su an hic agrim yok
insan beyninin gücü vücudu yönlendirebiliyor böyle kötü seyler düsünüp kendini yipratma belki kan sicaktan bozulmus olabilir kötü düsünecegin bir sebep yok cani + düsün rahatla yeni bir test yaptirirsin olur biter hepimiz paronayak olacaz kizlar biraz güzel seyler düsünelim biliyorum zor ama baska caremiz varmi
bızım bu saglık ocagındakı doktor cok serefsız aıle hekımlıgıne gecıldıgınden berı hıcbır testı yapmıyrlar uyuz oluyrm gdersem kavga edıcem zaten uyuz oldum onlara valla en daha 2senedır esımın sıgortasındn yararlanamdım malesefkı hep ozelde yapıldı herseyım esımde buna kızıyr zaten bugunde ıstemedı kan testı yaptrmak
bende öyle düşündüm ama yinede çok kapılmak istemiyorum adetim hep beş gün önce olur daha 8 gün var satıma bat ise 17 temmuz canım bekleyip görecez
hastane daha kapsamlı canım ama sağlık ocaklarıda artık kantestlerini yapıolar hamişlik testini orda yaptıra bilirsiniz beleşe:)))
özellerde en ucuzu 40 tl yaw:))
valla yapmak zorundalar bence didikle bu konuyu sağlık bakanlığını aradım sordum ypmanız gerekiomuş falan filan gibi bişiler söyle ara hakkını canım vallaya bızım aıle hekımı nıye yapmıyr ya manyakmı bunlar bız paramızı yoldamı buluyrz işlerine gelmıyr adamların başından savıyorlar insanı
sat adet tarihi onu anladımda bat ne oluyo ya beni aydınlatında ona göre yazıyım bende satımı batımı:26::26::26::26::26:
canım bulundugun yerde aile planlamsı aile saglığı merkezi vardır mutlaka smeer testını bedevaya yani saglık guvencen olmadan yapıolar bır hafta yada 5 gun sonra sonuç çıkar
valla yapmak zorundalar bence didikle bu konuyu sağlık bakanlığını aradım sordum ypmanız gerekiomuş falan filan gibi bişiler söyle ara hakkını canım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?