- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
ya oyle deme benim bir müsterim dedi gec yasta hamilelik isteyen var adet oldun sürece dogurursun diye ama dedin dogru affedersinkız hadi 41 berki hamilelik yaşı olabılırde 55 yaşında ne işim var bu topikte ama bu gidişatla olabılırde:26:
bak ben yine deliligimi elime alacam acacam su agzimi iyi düsün demiyormuyum ben sana ama üzüyon be yavvvv zaten yumurtayi catlatamadim herif yok diyo birde sen üzme güven bana kötü birsey düsünme ltfcnm bu teste kotu bsey cıkarsa tedavısı varmıdır hapla falan yapılan
bu özelde pek birseye yaramiyor sizde para avcilari böyle cok sinir oluyom bu sisteme tayyip 3 cocuk diyor ama testti muayeneydi hastane ocak birsey yapmiyor cik cik cikchastane daha kapsamlı canım ama sağlık ocaklarıda artık kantestlerini yapıolar hamişlik testini orda yaptıra bilirsiniz beleşe:)))
özellerde en ucuzu 40 tl yaw:))
dünkü agrim yok canim 24mm olmus hatta hic agrim yok bazen bir sizi geliyor hepsi o catlamassa 25 mm üstü kiste ceviriyormus ya endiseliyim biraz senin dün d. ne oldu gecmisi daha bakmadim tam bakiyordum asenayi okudum kötü oldum kötü birsey duymak istemiyomcanım sanki kasıklarında taş taşıomussun gibi ağrılar olucak sağ sol hareket ederken biraz acıcak kasıkların :)
benim icin hepiniz cok özelsiniz benim esimle onun aile sirketinde siyam ikizi gibi yasiyoruz kardesim ve abimle konusamam bunlari iki tane zibidik arkadasim var samimim onlarda beni anlamaz saniyorum sadece kudururruz bulusunca sizi kesfedip tanisinca sanki daha farkli olu hersey naz kristal zeynep rain ve adini yazmadim onlarcasina ben hep tsk ediyorum iyiki hep beraber cocuk büyütmeye diyorum bazen tam anlatamiyorum düsündümü aama biliyorumki sizler beni anlaiyorsunuzzaten varya burda sızler olmasnz sınılede paylasamazsam bunları dahada sıyırcamm hepınıze cooookkk coookkk tesekkur edyrm moralım duzelıyr sayenzde sızı coookkk sevıyorummm vallaa ya