- 31 Mayıs 2011
- 680
- 1
iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim yumurtlama dönemim geçti ya umutlama dönemim başladı gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim çok şükür sen nasılsın
ne yazdın canım iltihap mı vardı ondan mı gecikmişti geçen ay
Afiyet olsun canım, bende içtim iyi geldi şimdilik ..
çok güldüm bir de gözlerim doldu nedense :) ya yaşlılıktan ya da hamileyiz ya ondan duygusallaştım buara :) ne güzel yazmışsın eline sağlık canım
iyiyim naz kasık ağrım geçtide,göğüs ağrım devam ediyo..sen nasılsın?tal naber canım
inş. emeklerin boşa çıkmaz tatlım
mart ve nisan ayında adet görmedim canım bi umutla test yaptırdım sonuç negatif çıktı sonra hemen doktora gittim önce utrason baktı bişe yok sonra allttan muayene utrasonla la intihap var dedi iilaç verdi antibiyotik iyi geldi düzene girdi işte normalde dün hastalanmam lazımdı bekliyorum işte bakalım hayırlısı :18:
not:bide çizelge yapmak istiyom site ingilizce malum yapamıom :31
bilen bi arkadaş el atsın bana
valla çağnurcuğum aynı hislerle yazdım ben de asenaya birşey desem garip mi olur diye diye çünkü herşeyi yaşayan bilir biz ne desek boş. Ama Allah inşallah beterinden saklasın diyelim. ne diyelim.
cnm üzülmekten başka bişey gelmiyo elimizden amin kimseye yaşatmasın
iyiyim naz kasık ağrım geçtide,göğüs ağrım devam ediyo..sen nasılsın?
amin amin inş.. hepimizin emekleri boşa çıkmasın inş..
Canim oncelikla hosgeldin benim 3.denemem acaip odem oluştu ayaklarim cok sisti kiloma ilaveten 4-5 kilo daha eklendi :)) bendeki yan etkiler bole valla tabi yumurtanin buyumesine dayali kasik ve bel ağrisi oluyor..iyi geceler kızlar öncelikle dilerim Allahım hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda gönderir..ben bişey sormak istiyorum klomen kullanna varmı aranızda varsa ne gibi yan etkiler yaşadınız ilacı içerken ve hemen sonrasında???
4000.............
Canim aramiza hos geldinnnn insallah iyisindir simdi cok uzücü bir olay yasamissin cok geçmiş olsun ınsallah sende en kisa zamanda hami olursun...merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza :) aslında ben geçen hafta yani 8 temmuz da 1,5 aylık hamileydim o gün kontrole gitmiştim ve öğrendim ki bebeğime hiç kan gitmiyomuş karnımda ölmüş ve ne yazıkki aldırmak zorunda kaldım ama yılmadım sizler kadar çok istiyorum yine bi bebişim olsun Bu arada temmuz ayında bebiş bekleyen arkadaşlar inş Allah dualarınızı kabul eder de güzel güzel bebekleriniz olur :) kendinize çooook iyi bakın iyi günler arkadaşlar
5000 6000 oh ohh yandan
bu 6 gün nasıl geçecek
şanslı seniiii