Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn canım bırakmaya azaltmakla başlayabilirsiniz tatlım
günaydın benimde batım 19 temmuz siteye yeni üye oldum.Eklersenşz sevinirim benide
cuma günü öğrendim 1 hafta bile olmadan kaybettim parça kalmış kanamayla atar atmazsa kürtaj olacakmışım
çok geçmiş olsun ALLAH sabrını versin asena
günaydin kader arkadaşlarım
beni sorcak olrsanız beklemedeyim işte :97:
adet olcama belirtide yok 13 hep olurdu şaşmazdı düzene girmiştim yanı bakalım hayırlısı gene intinap olmasından korkuyorum şunkü mart _nisan öle oldu
pazartesiye kadar beklicem olmasa test yaptırcam herşey kısmet olmasada durmak yok denemeye devam ALLAH başka dert vermesin.....
hepimiz çok üzüldük... çok geçmiş olsun... canım bak artık biliyorsun ki tüpler açık döllenme oluyor amma ben şuan hiçbirini bilmiyorum daha tüp açık mı döllenme olu mu olmaz mı bilemiyorum...sen yolu çoktan yarılammışsın elbet olacakkk inan bunaaa.... ne mucizeler okuyoruz, artık çocuğun olmaz denilenler bile bugün çookkkktaaaann anne olduuu, eee şimdi biz neden olmayalım ki!!! :86::86::86::86::86::86:
hepinize günaydın kızlarrr..günaydınnnn! gününüz aydın olsun hanımlar
çok üzüldüm..allah daha hayırlı bi bebek versin canım..tez zamanda inş...sonuç kötü cnm düşmüş ((((
hayırlısı canım ..sözün bittiği yer yani..allah hayırlısını versin..MErhaba kızlar..
Dün itibarıyla ben de kırmızıları gördüm..bu ay da olmadı...Kısmet artık üzülmüyorum alıştım aynı sonuca...
canım şuan normal yükselemesi..önemli olan son bi kaç gün..hergün ölçmeye devam et canım..Sorma Naz'cım ya kadının sesi gitmiş telde konuştuk, içim ezildi resmen...
Ooof Ooff zaten bu bat iiice yaklaştı stresim arttı...
Sol kasığımdaki sancı hala duruyor yürürken falan hissediyorum batmayı,
Bu sabah ateşim 36,8 çıktı, dün sabah 36,5 ' ti,
Düne göre artmış ama daha bat 6-7, iyi birşey mi anlayamadım...
günaydın benimde batım 19 temmuz siteye yeni üye oldum.Eklersenşz sevinirim benide
sonuç kötü cnm düşmüş ((((
Yaaa cidden brzdan akraba falan çıkabilir miyiz acaba
Tavrın tarzın hissettiklerin ve bunu dile getirişin aynı ya
Şimdi ben o zaman şöyle bir bağlantı kuruyorum, hamileysen hamileyim
Yumurtladıysan yumurtladım
Doğurursan doğurucam
Rabbim bu yolda ayırmasınnnnnn
günaydın tal hoşgeldin tatlım
hoşgeldin arkadaşım hakkında hyırlısı inşallah
çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş demekki. offf bu durumda ne denir nasıl teselli edilir bilmemki. Rabbim bir daha yaşatmasın canım.
çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş demekki. offf bu durumda ne denir nasıl teselli edilir bilmemki. Rabbim bir daha yaşatmasın canım.
ben de içtim geldi vallahi yokh cuğum :) hatta asansörde de kendime baktım tamam kilo aldım ama alt karnıma mı aldım midem şiş değil midede yok alt karnım belirgin bu ay tövbee tövbeee
hepinize günaydın kızlarrr..
çok üzüldüm..allah daha hayırlı bi bebek versin canım..tez zamanda inş...
hayırlısı canım ..sözün bittiği yer yani..allah hayırlısını versin..
canım şuan normal yükselemesi..önemli olan son bi kaç gün..hergün ölçmeye devam et canım..
hoşgeldin canım eklerim tabii..bu aydan umutllumusun ?belirtin varmı?