- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
merhaba dedim niye kimse beni duymuyooooorrrrrrrr :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
Canım pardon yaaa gözümden kaçmış Hoşgeldin, nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba dedim niye kimse beni duymuyooooorrrrrrrr :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
slm ben yeni üye oldum formu kullanmayı bilmiyorum ama yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende sşılsms ysptırdım sonucu bekliyorum 5 gün oldu kimseye soramadıgım anlatamadım şeyleri paylaşmak bana ii gelecegini sanıyorum
merhaba kızlarrr nasılsınız sayfaları okuyacağım diye gözüm döndü valla Maşallah döktürmüşsünüz yine canlar
Canım pardon yaaa gözümden kaçmış Hoşgeldin, nasılsın?
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin nasılsın?
Benimkiler eçok kafa yorma :) okuyup anlamazsan falan senden kaynaklı değil üzülme :) bugün bayağa bi saçmaladım da :)
iyiyim canım saol da bizim batlar aynı ya senle ve nazla. ya siz belirtilerden bahsederken ben burda kendimi kontrol ediyorm yok anacım ben de belirti falan
hoşgeldin canım..merhaba dedim niye kimse beni duymuyooooorrrrrrrr :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
slm ben yeni üye oldum formu kullanmayı bilmiyorum ama yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende sşılsms ysptırdım sonucu bekliyorum 5 gün oldu kimseye soramadıgım anlatamadım şeyleri paylaşmak bana ii gelecegini sanıyorum
kimse bana cevap vermedi
kızlar kaç çocuğunuz olduğunu ve kaçıncı denemeniz olduğunuda ekleyelimmi
iyiyim canım saol da bizim batlar aynı ya senle ve nazla. Ya siz belirtilerden bahsederken ben burda kendimi kontrol ediyorm yok anacım ben de belirti falan
hoşgeldin canım..
aramıza hoşgeldin neh..nasılsın?kendinden bahset bize..
bu arada rainbow..onu hiç duymamıştım..demek yumurtlama gününde 1 kereyle hamile kalınır haa?
ben formu kullanmayımı bilmiyorum
Hay çok yaşa allah razılar olsun. Dün akşam içimden geçiyordu kendim bilesem eklicem de dedim ki raınbowa ya da tale söylesem mi ama defol git burdan falan der kovalarlar varolanı yetiştiremiyorlar. Ha aha aha aha ha ah ay bu kadar olur kalbimiz birmiş. Ozaman şöyle yapalım hepimiz özel mesaj etma yetkimiz yok ya ordan atalım dicektim o olmaz ozaman uzun bir hikayenin içinde değil de sadece mesela şöyle yazalım ki kolay görün
naz çocuk yok doğal deneme 2
kız bi de doğal yolla mı ilaçla mı yazsak ya :) ha ah aha aha aha