- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar nasılsınız bu topikte uğur var demiştim hani nerde hamişler sadece asena mı hamile inşallah bizde en kısa zamanda hamiş oluruz
''uğur olacak inşallah daha yeni yeni batlar geliyor müjdelerde gelecek inşallah.arkadaşlar sizde belitiler varmı yumurtlama günlerini değerlendirdinizmi sanki benim ateşim yüksek gibi aaay inşallah
'geç yumurtlmada olabilir evet bunu anlamanın en iyi yolu seninde dediğin gibi ovulasyon testi en garanti yol.inşalalh bu ay aldığın takviyelerlede herşey daha güzel olur.'merhaba kızlaaaaar,
bu forumda birinin adetinden 3 gün önce yumurtlama günü olduğunu ve ovulasyontestinde bunu öğrenip bebiş sahibi lduğunu öğrendim. sizce benim progesteron değer 21. günde 1.19 çıktı ya bende de geç yumurtlama olabilir mi? bu ay bütn ay boyunca uygulucam bakalım testi bugün adetimin 2 günündeyim. muhtemel bat 7 ağustos beni de ekleyinnnn ...
'geç yumurtlmada olabilir evet bunu anlamanın en iyi yolu seninde dediğin gibi ovulasyon testi en garanti yol.inşalalh bu ay aldığın takviyelerlede herşey daha güzel olur.'
'evet inşallah yerleşme kanamasıdır canım.'selam kızlar bugün kimse yok galiba fazla..benim dün gelen leke kesildi bi dahada gelmedi ..o yüzden heyecanlandım biraz ama bakalım bekliycez dha 5 günüm var...yani bu yerleşme lekelenmesi olabilir galiba demi..
forum güzelleri ablalarım kardeşlerim :)) bişi sorucam bu klomen tedavisine bağlı kilo artışı veayaklarda bacaklarda su toplaması oldumu sizlerde merak ediyorum doktor yapar dedi benim vucudum kolay kolay su toplamaz ama ayaklarım acaip oldu :)) sizde yazarsanız sevinirim
dün senin öbür topigi gördüm birseyler yazmak istedim ama daha erken diye yazmadim ma size yazmak istedim
ben her zaman degilim
ama haftada bir dir bu avanakligim
gözlerimdeki yaslar bakislarimdaki hüzün
hep seni düsündükce ve hep seni andikca
bir saat vardir bilmezsin
ben ona is olsun diye bakarim
sonra kavusacagimiz ani hesaplarim
benim saatim var, senin yok
benim bileklerim kalin seninkiler henüz ince
ufacik ellerini hayal ederim ufacik ellerini
sen sen annene bakma emi
o sancilarini tepmelerini hala aklimda tutayim isterim
bir de uzun uzun sensiz gecen yillarimi düsünürüm
sen sen annene bakma emi
bir kahve isterim yaninda yine sigaram olsun
baban gelsin keyf yapayim diye beklerim belki
adamin biri haykirsa alt kattan
sustur be kadin su cocugu uyuyamiyorum diye
ultrasonlariyin kagitlari parca parca olsa elimde bakmaktan
ve camilerden ezan sesi gelir bes vakit
allahimi hatirlarim
seni isterim amin
senin gebeligini yasamak isterim amin
ama yalnizca su an ben cekerim bu amini
biliyorum geleceksin
ama geldinde
seen sen annene bakma emi
deniz gemeinhart
''uğur olacak inşallah daha yeni yeni batlar geliyor müjdelerde gelecek inşallah.
benim bu aydan pek umudum yok hatta her an regl olabilirim ağrılarım var.gelecek aya inşallah moral bozmak yok.