- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.841
Amin canım hepimizin kalbine göre versin RabbimmAllah kalbine göre versin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimizin kalbine göre versin RabbimmAllah kalbine göre versin canm
hamilelik testi mi canım?Canım seninle günümüz aynı ya ben 4 gün sonra başlıyorum test yapmayaa hazır mısın sende testlere
Evet canımmhamilelik testi mi canım?
25ine kadar tüm belirtileri yaşasam kusmasi bayılması eşime doğum günü süprizi olsun çok istiyorum hatta ondan gizli test alıp yapmayı da düşünmüyor değilimAslında doğru söylüyor eşin canım ama biz sabırsızız diyoruz ki daha önce öğrensek nolur yani
Yap yap gizli gizli çok heyecan aksiyon dolu olur25ine kadar tüm belirtileri yaşasam kusmasi bayılması eşime doğum günü süprizi olsun çok istiyorum hatta ondan gizli test alıp yapmayı da düşünmüyor değilim
Cuma günü markete diye çıkıp alırım test heyecanlandımYap yap gizli gizli çok heyecan aksiyon dolu olur
25ine kadar tüm belirtileri yaşasam kusmasi bayılması eşime doğum günü süprizi olsun çok istiyorum hatta ondan gizli test alıp yapmayı da düşünmüyor değilim
Ben en çok labaquik duydum canım burda ovü testlerindeBen de sıfır belirti sanki dün ağrıları çeken ben değildim ben belirtilerimin hiçbirine güvenemiyorum l, dengesiz hormonlarim
Bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay da değerlendirme imkanım zor heralde eylüle kalacam gibi
Bir de ovulasyon testi ile denemek istiyorum, hangi markaları önerirsiniz kızlar?
İnsallah canımm evlilik yıldönümünde olmadı belki doğum gününde olurHahah gizli gizli Ya ne güzel doğum günü hediyesi olur inşallah hayal ettiğin gibi olur
Ben en çok labaquik duydum canım burda ovü testlerinde
Aynen hazır dursunŞimdiden sipariş ediyim
Ben artımed kullanmıştım canım deneyimsiz olduğum için eczanede ovülasyon testi dediğimde bunu vermişti ama internetten alınca daha ucuz oluyormuşBen en çok labaquik duydum canım burda ovü testlerinde
Ay inşallahhİnsallah canımm evlilik yıldönümünde olmadı belki doğum gününde olur
İnsallah canımm evlilik yıldönümünde olmadı belki doğum gününde olur
aslında pazar gününden önce yapmayı düşünmüyorum am belki dayanamam yaparımEvet canımm
ben labquik kullandım canım iyiydi hatta 4 tane kaldı hamilelik testi yapıyorlar bununla bakalım doğru mu çıkıyorBen de sıfır belirti sanki dün ağrıları çeken ben değildim ben belirtilerimin hiçbirine güvenemiyorum l, dengesiz hormonlarim
Bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay da değerlendirme imkanım zor heralde eylüle kalacam gibi
Bir de ovulasyon testi ile denemek istiyorum, hangi markaları önerirsiniz kızlar?
Ay hamiş olda hiiç farketmez bence canım sağlıkla gelsin de inşallah özel gününüzden birine denk gelir yaBen de olursa evlilik yildönümü hediye olacak bakalım nasib bizde ikimizin doğum günü arasinda evlilik yildönümümüz var. Benimki geçti artık bakalim hangisine denk gelecek
Bencede canm bende cok üzülüyorm umutlanıncaa en iyisi hic umutlanmadaan hareket etmek cnkü belirti illaki hep oluyo ve yanıltıyo maalesef kuzumEvet ya ben umutlanmayacağım ne olursa olsun çünkü üzülmek istemiyorum ya
Hadi bakalım testler gelsin yavaş yavaşşaslında pazar gününden önce yapmayı düşünmüyorum am belki dayanamam yaparım
ben labquik kullandım canım iyiydi hatta 4 tane kaldı hamilelik testi yapıyorlar bununla bakalım doğru mu çıkıyor
Insallah güzel haberler alırsın canım en güzel hediyeni verirsinBen de olursa evlilik yildönümü hediye olacak bakalım nasib bizde ikimizin doğum günü arasinda evlilik yildönümümüz var. Benimki geçti artık bakalim hangisine denk gelecek