- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.821
benim kasıklarımda ağrı var ama dün daha farklı birşey oldu yan taraflarda değil de tam kasık ortasında artık rahim üstü gibi anlık 2 kere sancı girdi sonra geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah anne ben burdayım diyorduk mercimeğin Sanırım dediğini anladım göbeğin hemen altında oluyor dimi bana da oluyor ama şiddetli değilbenim kasıklarımda ağrı var ama dün daha farklı birşey oldu yan taraflarda değil de tam kasık ortasında artık rahim üstü gibi anlık 2 kere sancı girdi sonra geçti
İnş canım benim senin de istediğin gibi olur inşşşAz kalmış bat a azıcık daha sabret öğreneceksin bakalım inşallah istediğin gibi olur
İnşallah canım ya bugünde benim sık idrar başladı hayırlısıİnş canım benim senin de istediğin gibi olur inşşş
Ay insallah evet ya ilk defa bunu hissettim kasık ağrısına alıştım ama bu farklıydı insallah pozitif sonucu görürsem tüm belirtileri yazıcam tek tek burayaAy inşallah anne ben burdayım diyorduk mercimeğin Sanırım dediğini anladım göbeğin hemen altında oluyor dimi bana da oluyor ama şiddetli değil
Ayyy hadi insallahİnşallah canım ya bugünde benim sık idrar başladı hayırlısı
Aynen bende Ama gerçekten elle tutulur belirtilerim kasık batması ara ara akıntı ve bugün başlayan sık idrara çıkma başka yok yani göğüsler falan sadece daha dolgun ağrı falan yokAy insallah evet ya ilk defa bunu hissettim kasık ağrısına alıştım ama bu farklıydı insallah pozitif sonucu görürsem tüm belirtileri yazıcam tek tek buraya
Kızlar ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Artık çocuk düşünüyoruz ve önümüzde ki ay Allah izin verirse çalışmalara başlayacağız. Bende baktım temmuz başlığı yok açayım dedim Burada paylaşım olarak test yorumlarız, gebelik belirtilerinden bahsederiz, sağlıklı beslenme, kürler vs.. Stressiz geçirmek için makara yaparız falan. Gelin Birlikte bekleyelim. Bebek hazırlığıyla ilgili tecrübeli arkadaşlarda yazarsa sevinirim Beni yalnız bırakmayın çok heyecanlıyım gelin heyecanımızı paylaşalım
-Ben ön hazırlık olarak folik asit takviyesine başladım.
-Bu ay bal, çörek otu ve tarçın kürünü uygulayacağım. (Bu kürden vazgeçtim çakşır suyu aldım onu eşimle birlikte kullanacağız)
-Bebek yapma düşüncesi bile çok güzel ama kafama takmayacağım. Burada ve çevremde duyduğum bebeğe en engel olan hiç bir sorun olmamasına rağmen stresten bebeklerin olmaması..
Böyle işte şimdilik hazırlığım böyle olacak nasip diyelim..
Tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek yorum yaparsanız sevinirimm
Anne Adayı Bat Tarihi Sonucu ManyakPrenses 31.07.2020 @Mdmd 12.07.2020@Gereksiz06 07.08.2020 @semiramis1990 29.07.2020 @SiyahPapatyaa 05.08.2020 @yengec4 31.07.2020 @tnurta 05.07.2020@nefesim-35 06.08.2020 @ahvalim 14.07.2020 @Emel akdelun 08.07.2020 @talena 27.07.2020 @Vera06m 23.07.2020 @ G Gareysar 24.07.2020 @skylight06060606 01.08.2020 @Pinky93 25.07.2020 @Menekse moru 19.07.2020 @KvrckEla 09.08.2020 @Mavim25 20.07.2020 @Kralice55 25.07.2020 @Nurzfr 05.08.2020 @Muzkad9289 15.08.2020 @kirpapatyasiii 23.07.2020 @Seulcan 30.07.2020 @pinkderya 12.07.2020 @brrnytr 29.07.2020 @Gizemm0 01.08.2020 S Saripapatya22 24.07.2020
Benim akıntım afedersiniz ama çok arttı beyaz kremsi karnım hep sis dün gece sağ kasıkta baya batma oldu ama gece uzanırken hissettim sadece 9 günüm kaldı ne zaman test yapmalıyım sizce en erken ne zaman belli olurAynen bende Ama gerçekten elle tutulur belirtilerim kasık batması ara ara akıntı ve bugün başlayan sık idrara çıkma başka yok yani göğüsler falan sadece daha dolgun ağrı falan yok
4-5 gün sonra yapmaya başla bence canım bir hafta önce öğrenende var 10 gün öncede bilemiyorumBenim akıntım afedersiniz ama çok arttı beyaz kremsi karnım hep sis dün gece sağ kasıkta baya batma oldu ama gece uzanırken hissettim sadece 9 günüm kaldı ne zaman test yapmalıyım sizce en erken ne zaman belli olur
2 aydır belirtilerim vardi kasık ağrısı gögüs ağrısı ama içimde hep hamileyimdir hissi vardı ama olmadı bu ayda belirtiler var ama sanki yine olmayacak gibi hissediyorum bu ay nedense belki olacagi icindir bu his off hormonlar bir garip yaAynen bende Ama gerçekten elle tutulur belirtilerim kasık batması ara ara akıntı ve bugün başlayan sık idrara çıkma başka yok yani göğüsler falan sadece daha dolgun ağrı falan yok
Evet ya ben umutlanmayacağım ne olursa olsun çünkü üzülmek istemiyorum ya2 aydır belirtilerim vardi kasık ağrısı gögüs ağrısı ama içimde hep hamileyimdir hissi vardı ama olmadı bu ayda belirtiler var ama sanki yine olmayacak gibi hissediyorum bu ay nedense belki olacagi icindir bu his off hormonlar bir garip ya
4-5 gün sonra yapmaya başla bence canım bir hafta önce öğrenende var 10 gün öncede bilemiyorum
[/Prenses senin bilgin varmı ilk defa adet ağrısı çekiyorum şuan resmen kasıklarım belim çok fena ağrıyor diğer aylara göre hiç yaşamadığım bişey bu benim adet olcak olsam daha 9 gün var bu ağrı normal değil acaba bebek geldide düşecek mi acaba
Aynen eşim de reglin geçmeden asla test yapmayacağız diyorEvet ya ben umutlanmayacağım ne olursa olsun çünkü üzülmek istemiyorum ya
Aslında doğru söylüyor eşin canım ama biz sabırsızız diyoruz ki daha önce öğrensek nolur yaniAynen eşim de reglin geçmeden asla test yapmayacağız diyor
Herkes farklı farklı öğreniyor ama bence en garantisi adet günü ve 3 gün öncesi gib en azından varsa silik çıkarmış gibi geliyor.. Ben böyle diyorum ama 1 hafta önce başlıcam ben test yapmaya toplu testlerim var canımGebelik testinde bat tan kaç gün önce belli olur
Hazırlıklısin yaniHerkes farklı farklı öğreniyor ama bence en garantisi adet günü ve 3 gün öncesi gib en azından varsa silik çıkarmış gibi geliyor.. Ben böyle diyorum ama 1 hafta önce başlıcam ben test yapmaya toplu testlerim var canım
Hehe aynen hazırlıklı ve çok heyecanlıyımmHazırlıklısin yani
Benimde sağ yumurtalık da böyle hafif sizi gibi oluyor arada uzun sürmüyor amabenim kasıklarımda ağrı var ama dün daha farklı birşey oldu yan taraflarda değil de tam kasık ortasında artık rahim üstü gibi anlık 2 kere sancı girdi sonra geçti
Allah kalbine göre versin canmHehe aynen hazırlıklı ve çok heyecanlıyımm