Ben gecen sene temmuzda ovulasyon testine başladım ve bende pko oldugunu sanıyordum çünkü adetlerim 33-35 günde bir oluyodu ve cok gec çoğalıyodu 10 günde bitiyodu, bebek düşünmeden önce doktora gittigimde bende pko olduğunu yumurtalıkların tembel olduğunu söyledi, bebek istediginde gel ilaç başlarız dedi. Ben de kendimi şartladim yumurtalıklar tembel diye ve bebek düşünmeye başlayınca hemen kürler denedim ve her ay hacamat oldum. Bal tarçın çörekotu, propolis, hayıt otu, böğürtlen kökü macunlar vs derken her ay bisey denedim hacamatla beraber. Ovulasyon testinde bazi aylar pik göremeden siliklesiyodu, çoğunlukla pik olduğu halde gebelik olmuyodu. Son iki ay naturallen macun yedim yine böğürtlen kökü ve hacamat da devam ve o iki ay test cok koyu pik yaptı. Son ay doktora gittim adet olduğumda ve cok enfeksiyon var pko falan yok hersey normal dedi, fitil ve antibiyotik verdi, adetliyken kullandim diger şeylerle beraber ve çok şükür o ay hamile kaldım. Eger yumurtlarin gelişmediğine eminsen naturallen macun denemeni öneririm, ovulasyon testinin cok koyu pik yapması yumurtamin kaliteli büyüğünü düşündürdü bana, diger 4-5 ay o kadar koyu pik görmemiştim