- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.541
biraz moralim düzelir gibi olmuştu ama yime bozuldu malesef bakalım dr ne dicek? O sayfayı çok duydum biraz bakayımHiç moral bozma canım instagramda birgebeningunlugu sayfasinda hamile kalanlarin röportajlari var onlarin arasında vardi amh düşük oldugu halde hamile kalanlar, bitkisel kürler var sirf bunlara yönelik, günümüzde herseyin caresi var hic üzülme lütfen
İki macundan birini düşünüyorum.incir zaten pek sevemediğimden fazla yiyemedim.biraz bakayım kürlereC Life duydum naturalleni de duydum canım iyice araştır . Evet incir de çok iyi ama dikkatli kullan prolaktini yükseltiyor incir. Prolaktin yüksekliğide gebelıgı engelliyor.
Arı sütünün orjinalini bul kullan tecrübeli aktarlardan.
Benim pik yaptığında bile hiç koyu olmuyodu acaba bu yüzden miymiş?yengec4 ben naturallen kullandim canım o ay çok güzel pik yapmıştı yumurtlama testim ve hamile kaldim Allah'ın izniyle. Denemekte fayda var içeriği cok zengin
sorma prensesim ya sonucu ekranda gördüm dondum kaldım ben şok kür,macun bir şey kullancam araştırıp bakalımCanım hiç üzülme amh düşük olupta hamile kalan çok kişi var. Bununla ilgili biraz araştırma yapıp bitkisel kürler uygulayabilirsin mesela