- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.521
Kızlar muayenemizi olduk doktor her şey yolunda gidiyor dedi çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktordan geldim kızlar.hamileymişimmmmm diye yazmayı çok isterim fakat değilim sanırım
doktor alttan muayene edemedi idrara sıkışık olduğum için ultrasonla baktı bi anormallik yok dedi herhalde gebelik yok demek istedi diye düşünüyorum.bütün tahlillerimi istettim nasıl olsa 2-3 gün içinde regl olcam direkt gidip kan veririm diye.birde amh testi hiç yaptırmamıştım onu yaptırdım onu istediğin zaman yapıyolarmış regl olmana gerek yokmuş.
doktor regl olursan yumurta geliştirici ilaç+çatlatma iğnesi yapalım diyo ama kafam çok karışık yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?bir yan etkisi olur mu dedim hormonlarımı falan bozar mı dedim.menopoza falan sokmaz ama çoğul gebelik olabilir dedi.dicektim gebelik olsunda çoğul mu olcak tekil mi bilmem
işte böyle canlar.siz ne diyosunuz bakalım?
Kızlar muayenemizi olduk doktor her şey yolunda gidiyor dedi çok şükür
Evet çok şükür günler geçiyor2.44 cm olmuş yavrum yaOkurken heycanlandim cidden :)) hayirlisini olsun canim. testlerini yaptirdiktan sonra kafan daha rahat eder, icinde süphe kalmaz, tez zamanda olur insallah diledigin :)
Masallah size de, 1/4 atlattin bak, zaman nasil cabuk geciyor, kac cm olmus söyledi mi doktor :)
Ayy canım benım rabbim kucağına alcağın o güzel günleri göstersn tez zamanda sana insallahhhEvet çok şükür günler geçiyor2.44 cm olmuş yavrum ya
Amin canım inşallah Rabbim sizlerden de tez zamanda güzel haberler duymayı nasip etsin bize inşallahAyy canım benım rabbim kucağına alcağın o güzel günleri göstersn tez zamanda sana insallahhh
Bugün regl oldum maalesef, 4 gün erken hemde yeni bat 19 Mart ManyakPrensesinşallah olmazsın canım bebişin seninledir
hayırlısı olsun canım bende dün gece oldum 2 gün erken hemdeBugün regl oldum maalesef, 4 gün erken hemde yeni bat 19 Mart ManyakPrenses
Rabbim en kısa zamanda bize güzel haberler vermeni nasip etsin Güncelliyorum canım üzme kendini zamanını bekliyordur miniğinBugün regl oldum maalesef, 4 gün erken hemde yeni bat 19 Mart ManyakPrenses
Bence kullanmalısın canım forumda o kadar cokki bu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullanan, benim dr hsg cekmeden veremem o ilaclari falan demisti sinir olmustum ben sırf onlari versin diye gitmsitim halbuki. Denemelisin bence fayda saglar illakidoktordan geldim kızlar.hamileymişimmmmm diye yazmayı çok isterim fakat değilim sanırım
doktor alttan muayene edemedi idrara sıkışık olduğum için ultrasonla baktı bi anormallik yok dedi herhalde gebelik yok demek istedi diye düşünüyorum.bütün tahlillerimi istettim nasıl olsa 2-3 gün içinde regl olcam direkt gidip kan veririm diye.birde amh testi hiç yaptırmamıştım onu yaptırdım onu istediğin zaman yapıyolarmış regl olmana gerek yokmuş.
doktor regl olursan yumurta geliştirici ilaç+çatlatma iğnesi yapalım diyo ama kafam çok karışık yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?bir yan etkisi olur mu dedim hormonlarımı falan bozar mı dedim.menopoza falan sokmaz ama çoğul gebelik olabilir dedi.dicektim gebelik olsunda çoğul mu olcak tekil mi bilmem
işte böyle canlar.siz ne diyosunuz bakalım?
canım %70 kullancam gibi karar verdim şimdiden heyecanlandım zaten düşününce bile :) inşallah sebep olur bu ilaç bu ay güzel haberler alırım nasipse hayırlısıylaBence kullanmalısın canım forumda o kadar cokki bu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullanan, benim dr hsg cekmeden veremem o ilaclari falan demisti sinir olmustum ben sırf onlari versin diye gitmsitim halbuki. Denemelisin bence fayda saglar illaki
İnşallah canım ilk kullanımda dr dozu ayarlayamayabilir ama belki az belki cok gelebilir belki tam ayarinda olur kendini bu tarz seylere hazırla ama şöyle bisey var diyelim önümüzdeki ay kullandın ama negatif sonuclandi, sonraki ay kullanmasan bile bu ilaclarin etkisi biraz devam ediyor yine yumurtanın gelişmesine. İnşallah tek seferde olumlu sonuc alırsıncanım %70 kullancam gibi karar verdim şimdiden heyecanlandım zaten düşününce bile :) inşallah sebep olur bu ilaç bu ay güzel haberler alırım nasipse hayırlısıyla
Amin canım inşallahİnşallah canım ilk kullanımda dr dozu ayarlayamayabilir ama belki az belki cok gelebilir belki tam ayarinda olur kendini bu tarz seylere hazırla ama şöyle bisey var diyelim önümüzdeki ay kullandın ama negatif sonuclandi, sonraki ay kullanmasan bile bu ilaclarin etkisi biraz devam ediyor yine yumurtanın gelişmesine. İnşallah tek seferde olumlu sonuc alırsın
Aaaa canım yaaa üzülme hemen dur.. doktora gösterdinmi ne dedi. Bak amh sı düşük olup gebe kalabilen var. Kürlerle vs. Moral bozmaAmin canım inşallah
ilaç hakkında olumlu düşüncelerim vardı taa ki az önce amh sonucuma bakana kadar o kadar düşük ki başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonucum 0.33
yok canım göstermedim daha internetten baktım.yarın da hormon testleri için kan vericem sonra pzt yada salı göstermeye gitcem.inşallah benim içinde umut vardırAaaa canım yaaa üzülme hemen dur.. doktora gösterdinmi ne dedi. Bak amh sı düşük olup gebe kalabilen var. Kürlerle vs. Moral bozma
Var canım olmazmı. Ayrıca amh yumurta sayısını gösterir. Eğer kalan yumurtaların kaliteliyse tabii ki gebelik olur. Ayrıca arı sütü ve polen yumurtayı inanılmaz etkiliyor. Bunları sürekli tüket. Bitkisel kurler araştır amh için. Doktor yumurta geliştiriici verirse kullan. Ben 3 aydır kullanıyorum adetimin günü bile geçmedi cok şükür düzensizlik yapmadı. Kalan yumurtalarınıda kaliteleştrir o ilaçlaryok canım göstermedim daha internetten baktım.yarın da hormon testleri için kan vericem sonra pzt yada salı göstermeye gitcem.inşallah benim içinde umut vardır
inşallah canım inşallah yumurta geliştirici ile çatlatma iğnesini yaptırcam gibi sanki öyle düşünüyorum eşimle tam konuşmadım.arı sütü polen propolis hapını kullanmıştım daha önce 2 ay ama bi faydası olmadı demekkiVar canım olmazmı. Ayrıca amh yumurta sayısını gösterir. Eğer kalan yumurtaların kaliteliyse tabii ki gebelik olur. Ayrıca arı sütü ve polen yumurtayı inanılmaz etkiliyor. Bunları sürekli tüket. Bitkisel kurler araştır amh için. Doktor yumurta geliştiriici verirse kullan. Ben 3 aydır kullanıyorum adetimin günü bile geçmedi cok şükür düzensizlik yapmadı. Kalan yumurtalarınıda kaliteleştrir o ilaçlar
Hiç moral bozma canım instagramda birgebeningunlugu sayfasinda hamile kalanlarin röportajlari var onlarin arasında vardi amh düşük oldugu halde hamile kalanlar, bitkisel kürler var sirf bunlara yönelik, günümüzde herseyin caresi var hic üzülme lütfenAmin canım inşallah
ilaç hakkında olumlu düşüncelerim vardı taa ki az önce amh sonucuma bakana kadar o kadar düşük ki başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonucum 0.33
C Life duydum naturalleni de duydum canım iyice araştır . Evet incir de çok iyi ama dikkatli kullan prolaktini yükseltiyor incir. Prolaktin yüksekliğide gebelıgı engelliyor.inşallah canım inşallah yumurta geliştirici ile çatlatma iğnesini yaptırcam gibi sanki öyle düşünüyorum eşimle tam konuşmadım.arı sütü polen propolis hapını kullanmıştım daha önce 2 ay ama bi faydası olmadı demekki
incir falan yazmışlar sayfada her gün 1-2 tane yiyorum normalde.acaba şu naturallen macun mu ne var ondan mı alsam bu ay?
Canım hiç üzülme amh düşük olupta hamile kalan çok kişi var. Bununla ilgili biraz araştırma yapıp bitkisel kürler uygulayabilirsin meselaAmin canım inşallah