- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.421
kaset testler daha ucuz ya onlarla idare ediyorum bende işte :)aynı ben işte
Yok ben dayanıyorum test'e para vermemelisin diye kandırıyorum kendimi öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaset testler daha ucuz ya onlarla idare ediyorum bende işte :)aynı ben işte
Yok ben dayanıyorum test'e para vermemelisin diye kandırıyorum kendimi öyle
Evet ben de N11 den alıyodum kaset test 10'lu 15 tl çok iyiydi hemde. Ama sonra kendimi frenledim her ay 4 tane gebelik testi yapıyordum yahukaset testler daha ucuz ya onlarla idare ediyorum bende işte :)
Az önce turp otu salatası yaptım belki bilirsin.tadini seviyorum çokta sağlıklı sabah domates salatalık sınırsız yeşillik haşlanmış yumurta akşam da salata ağırlıklı günün yemeğini ekmeksiz yiyorum alıştım ama açlık hissim yok senin nasıl gidiyorBen de öyle hissediyorum başlardaki hikayemiz çok benziyo canım o yüzden insallah beraber o duyguyu tadarız
diyette neler yiyosun ben daha demin buharda brokoli hasladm yoğurtla onu yedm çok lezzetli oldu canım kaloriside çok az :))
Ooo çok güzel canım harikasın . ben de açlık hissetmiyorum doyurucu gidiyo ama gece açlık basıma vuruyo o zamanda kuru incir hurma tarzı şey atıyorum ağıma. yada yağsız süt içiyorum uyuyorumAz önce turp otu salatası yaptım belki bilirsin.tadini seviyorum çokta sağlıklı sabah domates salatalık sınırsız yeşillik haşlanmış yumurta akşam da salata ağırlıklı günün yemeğini ekmeksiz yiyorum alıştım ama açlık hissim yok senin nasıl gidiyor
bende aynıyım merak etme ayda 4-5 test yapmışlığım var.Evet ben de N11 den alıyodum kaset test 10'lu 15 tl çok iyiydi hemde. Ama sonra kendimi frenledim her ay 4 tane gebelik testi yapıyordum yahu
Turp otu cok saglıklıdır kadin hastaliklarina da iyi gelir canımAz önce turp otu salatası yaptım belki bilirsin.tadini seviyorum çokta sağlıklı sabah domates salatalık sınırsız yeşillik haşlanmış yumurta akşam da salata ağırlıklı günün yemeğini ekmeksiz yiyorum alıştım ama açlık hissim yok senin nasıl gidiyor
Hiç sorma geceleri bastırıyor zaten oyalaniyorum bende yoğurt meyve kuruyemiş olarakOoo çok güzel canım harikasın . ben de açlık hissetmiyorum doyurucu gidiyo ama gece açlık basıma vuruyo o zamanda kuru incir hurma tarzı şey atıyorum ağıma. yada yağsız süt içiyorum uyuyorum
Evet ben çok seviyorum sarmısak zeytinyağı limon soslu tüketiyoruz çokta lezzetli oluyor egemizin otları ailecek çok seviyoruz.kadin hastalıkları na iyi geldiğini bilmiyordum ben canım şimdi dahada seviyorumTurp otu cok saglıklıdır kadin hastaliklarina da iyi gelir canım
Biraz geç oldu galiba yaptın mı canım sabah yaP diyecektim ilk idrarlaa :))bende aynıyım merak etme ayda 4-5 test yapmışlığım var.
bu arada dayanamadım gidip aldım test sabahı mı beklesem mi akşam mı yapsam acaba
Ayy benm kilo vermem durdu günlerdir gram veremiyorumHiç sorma geceleri bastırıyor zaten oyalaniyorum bende yoğurt meyve kuruyemiş olarak
Canım bizim buralarda satılmıyo yaa. hiç denk gelmedim . İstanbulda nadir sanırım. Organik ot satan bir tezgah var pazarda ona da bakmıyorum haftalardır. Pazara girersem sorucam merak ettm tadını :))Evet ben çok seviyorum sarmısak zeytinyağı limon soslu tüketiyoruz çokta lezzetli oluyor egemizin otları ailecek çok seviyoruz.kadin hastalıkları na iyi geldiğini bilmiyordum ben canım şimdi dahada seviyorum
yaptım canım negatif çıktı bi tane daha testim var çantamda ama sabah yapmaya da cesaret edemedim yine öyle çıkarsa diyeBiraz geç oldu galiba yaptın mı canım sabah yaP diyecektim ilk idrarlaa :))
Vücudun direnç gösteriyor şu anda pes etme bak önümüzdeki hafta gidicek emin ol canımAyy benm kilo vermem durdu günlerdir gram veremiyorum
Aynen canım tadı güzel sevicegini düşünüyorum inşallah bulursun İstanbul da olmayabilir haklısın İzmir'de civar köylerden pazarlara geliyor bizde o şekilde temin ediyoruz ama organik ürünler satan yerler var ya belki bulursun oralardanCanım bizim buralarda satılmıyo yaa. hiç denk gelmedim . İstanbulda nadir sanırım. Organik ot satan bir tezgah var pazarda ona da bakmıyorum haftalardır. Pazara girersem sorucam merak ettm tadını :))
Bu küçük turplardaki başından uzayan yapraklar dimi
Yaa üzüldüm canım ya..günaydın kızlar....
yaptım canım negatif çıktı bi tane daha testim var çantamda ama sabah yapmaya da cesaret edemedim yine öyle çıkarsa diye
yok pes etmiyorum canım ama sabahları öyle verdiğimi görünce güzel oluyodu. Bu çatlatma iğnesi şişkinlik yaptı karnımda.Vücudun direnç gösteriyor şu anda pes etme bak önümüzdeki hafta gidicek emin ol canım
Ayy annemin akrabalarıda izmirde oturuyor. gerçekten meyve sebzeleri çok taze ve leziz oluyo. İstanbuldakileri beğenmiyorum .Aynen canım tadı güzel sevicegini düşünüyorum inşallah bulursun İstanbul da olmayabilir haklısın İzmir'de civar köylerden pazarlara geliyor bizde o şekilde temin ediyoruz ama organik ürünler satan yerler var ya belki bulursun oralardan
Bilgim yok ama tahminimce hamilelik olursa diye öyle yazmış olabilirler.koruncaksan bana kullanabilirsin gibi geliyoKızlar c life elime ulaştı ben bu ay korunacağım için şimdi başlasam sorun olmaz herhalde. Yumurtlama döneminden sonra kullanmayınız yazılmiş bir kac yerde ama gebelik suphesi olmayacağı için kullanilabilir mi? Bilgisi olan var mi?
erken test yapmadım normal kaset test yaptım belki ondan çıkmamıştır diye ümit ediyorum bakalım hayırlısıYaa üzüldüm canım ya..
Adet gününü bekle bakalım bazen adet günü silik çizgi çıkan bile oluyor
Bilemedim ama bence kullanma çünkü hormonlar degisiyo yumurtlamaya kadar ve ondan sonra kimi yukseliyo kimi düşüyor, ben olsam yumurtlamaya kadar kullanirdimKızlar c life elime ulaştı ben bu ay korunacağım için şimdi başlasam sorun olmaz herhalde. Yumurtlama döneminden sonra kullanmayınız yazılmiş bir kac yerde ama gebelik suphesi olmayacağı için kullanilabilir mi? Bilgisi olan var mi?