- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.041
ooooh gebişler muhabbetiniz bol olsunnn
Adetime 11 gün kaldı herkese günaydınlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bu ay hergün oldu canım yumurtlama günleri. 4 gün üst üste. Sonra gün aşırıya döndük :)))Bende sıkı degerlendircem canım teyid amaçlı avulasyon testi de aldım bakalım nasıl olucak
Günaydın müstakbel gebiş sayılı gün çabuk gecer ins guzel haberlerle gecsinooooh gebişler muhabbetiniz bol olsunnn
Ayyy içim hoş oldu canım benm yaaa ne güzel söyledinnn Sorma canm günler geçmiyor.bazen hiç düşünmüyorum ev işleriyle uğraşıyorum bazen aklıma vuruyo düşünmemeye çalışıyorumGünaydın müstakbel gebiş sayılı gün çabuk gecer ins guzel haberlerle gecsin
Ya düşünmemek imkansiz ben asla aklımdan atamadim, arada anneme gidiyodum o günler hızlı geciyodu ama yok her gün her saat aklimdaydi. Simdi de öyleAyyy içim hoş oldu canım benm yaaa ne güzel söyledinnn Sorma canm günler geçmiyor.bazen hiç düşünmüyorum ev işleriyle uğraşıyorum bazen aklıma vuruyo düşünmemeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım benım :))Kızlar dr gittim sabah keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeği görüp kalp atışınıda duyarız bakalım
Aslında 1 hafta sonra da görürsün ama garantiye almak istemis doktor galibaKızlar dr gittim sabah keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeği görüp kalp atışınıda duyarız bakalım
Şimdi daha da heycanlıdır kese görmeydi kalp atışıydı ayy insan düşünmekten kendni alamaz kiYa düşünmemek imkansiz ben asla aklımdan atamadim, arada anneme gidiyodum o günler hızlı geciyodu ama yok her gün her saat aklimdaydi. Simdi de öyle
Aynen canim hem heyecan hem tedirginlik var artık biseyler ters giderse diye, ister istemez forumda karsilasiyoruz aksilikler yasayan gebeligi bi şekilde sonlanan kızlarla, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahŞimdi daha da heycanlıdır kese görmeydi kalp atışıydı ayy insan düşünmekten kendni alamaz ki
Amin canım çok sağol evet karından baktı :)Hayırlı olsun canım benım :))
Karından baktı değilmi
Evet canım olabilirAslında 1 hafta sonra da görürsün ama garantiye almak istemis doktor galiba
Doğru canım ben olumsuz konuya denk geldiğimde olumsuz düşünmemeye calısıyorum . AminnAynen canim hem heyecan hem tedirginlik var artık biseyler ters giderse diye, ister istemez forumda karsilasiyoruz aksilikler yasayan gebeligi bi şekilde sonlanan kızlarla, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bende her gün sık değerlendir cem inşallah canım sen avulasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlıyorsunBizim bu ay hergün oldu canım yumurtlama günleri. 4 gün üst üste. Sonra gün aşırıya döndük :)))
Çok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallahKızlar dr gittim sabah keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeği görüp kalp atışınıda duyarız bakalım
Canm benım yumurtlamam geç oluyor. 15 . günden sonra oluyor . Ben 12. gün yapmaya baslıyordum. ne olur ne olmaz diye. Bazıları adetten hemen sonra baslıyo ama kendimi biliyorum 30 günde bir oldugum için. Sen de adet günlerini hesapla kaç günde bir oluyosan15 gün geri git öyle yapmaya baslaBende her gün sık değerlendir cem inşallah canım sen avulasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlıyorsun
Hadi gözün aydın canım darısı kalp atışını duymayaKızlar dr gittim sabah keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeği görüp kalp atışınıda duyarız bakalım
Amin canım Allah razı olsun inşallahÇok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah
Amin canım sağol inşallah nasip eder Rabbim bakalımHadi gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya