- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #13.981
Yapmadım canım, hafta sonu yapıcamTest yaptın mı canım adetin de geçmiş hamile olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım canım, hafta sonu yapıcamTest yaptın mı canım adetin de geçmiş hamile olabilirsin
İlk defa bu ay gecikiyor. Dünkü 1-2 damladan sonra hiç gelmedi. Hafta sonu yapıcam testSağol canımNormalde adet gecikmen olmuyorsa bir test yap canım, yerleşme olabilir. Testin positiv çıkarsa, hamile isen ve Cok fazla pembemsi/kırmızı kanama olursa mutlaka doktora git
Teşekkürler, hafta sonu yapmayı planlıyorum11 gün geçmiş pikin üzerinden çıkabilir testte. Erken gebelik testi yapın bi. Yerleşme kanaması da olabilir
İnşallah canım Allah kabul etsin dualarını sanada hayırlı evlat nasip etsin rabbimİnşallah canım ben inanıyorum çok az kaldııNamazlardan sonra hep dua ediyorum size Rabbim kabul eder inşallah
Amin canım hepimize inşallahİnşallah canım Allah kabul etsin dualarını sanada hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Canım benim de olmuştu bu şekilde bi kere mantar enfeksiyonu teşhisi koymuştu doktor. Fitil ve antibiyotik vermişti geçmişti 1 hafta sonra. Seninde öyle olabilir bakalım ne dicek drGörünürde yok ama o kadar.mesela eşimle beraber olduktan sonra çok oluyor afedersin eşimin özel bölgesi süt kesiği şeklinde bembeyaz oluyor baya çok fazla ama iç çamaşırı ma yada günlük pede falan çok gelmiyor
Bende merak ediyorum sanırım enfeksiyon cikicak bendede öle umuyorum yani bide bişey sorucam bu macunu buzdolabında mı muhafaza edicem yoksa dışarda dursa olurmuCanım benim de olmuştu bu şekilde bi kere mantar enfeksiyonu teşhisi koymuştu doktor. Fitil ve antibiyotik vermişti geçmişti 1 hafta sonra. Seninde öyle olabilir bakalım ne dicek dr
Ay canım ben kullanmadım ama macun olduğu için buz dolabında sanki donar gibi geldi bana Gereksiz06 canım sen nasıl sakladın macunuBende merak ediyorum sanırım enfeksiyon cikicak bendede öle umuyorum yani bide bişey sorucam bu macunu buzdolabında mı muhafaza edicem yoksa dışarda dursa olurmu
Aynen canım açıkta duruyodu benim ama mutfagimin kaloriferi kapali genelde diger odalara göre bi tık serin olurAy canım ben kullanmadım ama macun olduğu için buz dolabında sanki donar gibi geldi bana Gereksiz06 canım sen nasıl sakladın macunu
Bende dolaba koymayim o zaman donar gibi geldi banada mutfak benimde serin sürekli balkon kapım açık zaten tşk ederim canım benimAynen canım açıkta duruyodu benim ama mutfagimin kaloriferi kapali genelde diger odalara göre bi tık serin olur
Sağol canım benim bende öle düşündüm açıkta durması daha mantıklıAy canım ben kullanmadım ama macun olduğu için buz dolabında sanki donar gibi geldi bana Gereksiz06 canım sen nasıl sakladın macunu
Smear testide muhakak yaptır. Evli bayanlar yılda 1 kez yaptırması gerekiyor. Hem o testte çıkıyor mikrop bakteri canmGidince belli olucak haftaya fln gidicem bende çok merak ediyorum ne dicek acaba özellikle sorucam zaten enfeksiyon var mı diye
Tmm canım söylerim zaten yaparlar muhtemelen baya oldu yaptirmayaliSmear testide muhakak yaptır. Evli bayanlar yılda 1 kez yaptırması gerekiyor. Hem o testte çıkıyor mikrop bakteri canm
Ne demek canımSağol canım benim bende öle düşündüm açıkta durması daha mantıklı
Prenses cim biliyorum başına bela oldum senin ama bişey sorucam bu bitkiler goguslerde şişme ve hassasiyet yaparmi bide cinsel istekte artış gibi sen hiç böle bir etki yasadinmiNe demek canım
Canım estağfirullah olur mu öyle şey istediğini sorabilirsin böyle demene gerek yok lütfen. Ben birbirimize yardımcı olmayı çok seviyorum Şişme olmadı göğüs hassasiyeti evet oldu ama çok belirgin değildi yani çok fazla değildi. Çok az oluyodu canım. Sonra adetten 1 hafta önce normal seyrinde ağrımaya başlıyordu. Cinsel istektede evet artış yapıyoPrenses cim biliyorum başına bela oldum senin ama bişey sorucam bu bitkiler goguslerde şişme ve hassasiyet yaparmi bide cinsel istekte artış gibi sen hiç böle bir etki yasadinmi
Tmm canım benim çok tşk ederim bendede bu tarz etkileri oluyor normal o zaman aklıma takılan ne varsa soruyorum samimiyetine dayanarak topikdeki bütün arkadaşlarım da aynı şekilde iyiki varsınızCanım estağfirullah olur mu öyle şey istediğini sorabilirsin böyle demene gerek yok lütfen. Ben birbirimize yardımcı olmayı çok seviyorum Şişme olmadı göğüs hassasiyeti evet oldu ama çok belirgin değildi yani çok fazla değildi. Çok az oluyodu canım. Sonra adetten 1 hafta önce normal seyrinde ağrımaya başlıyordu. Cinsel istektede evet artış yapıyo
Sende iyiki varsın canımTmm canım benim çok tşk ederim bendede bu tarz etkileri oluyor normal o zaman aklıma takılan ne varsa soruyorum samimiyetine dayanarak topikdeki bütün arkadaşlarım da aynı şekilde iyiki varsınız
oglum olacakmis gibi hissediyorum canim. ilk gebeligimde ruyalar gormustum. bunda hic bi sey goremedimAyy canımm hayırlısı olsun inşallah ne güzel bi heyecann Sen bişey hissediyo musun pekii cinsiyetiyle ilgili
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımmoglum olacakmis gibi hissediyorum canim. ilk gebeligimde ruyalar gormustum. bunda hic bi sey goremedim