- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
Aynen canim. Esim her aksam alacak olup unutuyo. Bu aksam alirsa yarin yapcmBendw bişetler gördüm ama yarın erken gebelik testi yap varsa kesin çıkıyor
Bugün de denedim canım ihihihihiCanım ben de 7,8, 11,13 ünde denedim ve bugünden itibaren 4 gün boyunca hergün deniyeceğiz bakalımm
Yumurtlamayı ne zaman gördün canm neden bu kadr cok değerlendiriyosnBugün de denedim canım ihihihihi
Umarım ugramazsn canm. Ama bi önceki ay benimde kuruyunca cizgi cıkmıstı cok ümitlenmistm ama sonuc hüsran oldu.. insallah senin olmaz da vardır canmCanım ilk yaptım testi baktım yok işe gitmem gerekiyordu sonra tekrar baktık bu şekilde olmuş inş hüsrana uğramam
Ben bıraktm smdi cAnm dün doktor yumurtan catlamıs dedi cünkü.Gözle görülür bir şey yok ama sanki istek artışı oldu bizde bana öyle geldi yani. Şifa niyetine içiyoruz illaki işe yarıyordur canım
Kac gün var canm adetineErken gebelik yerine normal test almis ya.
Olsun yarın ilk idrarla yap canımErken gebelik yerine normal test almis ya.
5 canim. Sabah bi tane test yaptim. Sayfaya attim. Belli belirsiz cizgi var diye dusnduk. Erken testle bakayim dedim. Karsimda yine normal test. Onu yapcm gitsin yaKac gün var canm adetine
Anne Adayı | Bat Tarihi | Sonucu |
| 31.07.2020 | |
@ M Mdmd | ||
@
| 07.08.2020 | |
@
| 29.07.2020 | |
@SiyahPapatyaa | 05.08.2020 | |
@
| 31.07.2020 | |
| ||
@ N nefesim-35 | 06.08.2020 | |
@
| 14.07.2020 | |
@
| 08.07.2020 | |
@
| 27.07.2020 | |
@
| 23.07.2020 | |
@Korkusal | 24.07.2020 | |
@skylight06060606 | 01.08.2020 | |
@
| 21.07.2020 | |
@ M Menekse moru | 19.07.2020 | |
09.08.2020 |
Kuzum yumurtlamayı görmem ile alakası yok. İçime değerlendirmem gerekiyor diye doğuyor. Bir de eşimle birlikte olamıyordum uzun zamandır ereksiyon ve ejakülasyon problemi vardı. Şimdi tadını çıkarıyorumYumurtlamayı ne zaman gördün canm neden bu kadr cok değerlendiriyosn
Yarin erken test alcakmis. Bunu da yapim gitsin. Sabah ise giderken alip getircekmisOlsun yarın ilk idrarla yap canım
Ohhh ne güzeelllKuzum yumurtlamayı görmem ile alakası yok. İçime değerlendirmem gerekiyor diye doğuyor. Bir de eşimle birlikte olamıyordum uzun zamandır ereksiyon ve ejakülasyon problemi vardı. Şimdi tadını çıkarıyorum
Yap yap bizede at hadi kuzum bismilllaahYarin erken test alcakmis. Bunu da yapim gitsin. Sabah ise giderken alip getircekmis
Ejakülasyon yani nasıl açıklasam gelmiyordu kuzum ahahahahhaOhhh ne güzeelllejakülasyon ne canm bide özel degilse eşindeki problemin herhangi bi sebebi varmıydı gecmis olsn cok
Resmen cizgi varSonuc bu sekilde kizlar
Umarım ugramazsn canm. Ama bi önceki ay benimde kuruyunca cizgi cıkmıstı cok ümitlenmistm ama sonuc hüsran oldu.. insallah senin olmaz da vardır canmYarın bidha yap