- Konu Sahibi ManyakPrenses
TeşekkürlerEkledim canım seni de tabloya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerEkledim canım seni de tabloya
Hoşgeldin aramızaa Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır canımm hayırlısııHerkese merhaba bende aranıza katılmaya geldim bu ay çatlatma iğnesi oldum 11 temmuz yani yarın bat günüm dün sabah akıntıyla birlikte kahve rengi damar gibi bı lekelenmem oldu o saatten beri ne gelen var ne giden. 1.5 yıldır çocuk istiyoruz
Yumurtluyorsun demek mi oluyor du böyle olunca canım ben pek bilmiyorum daKızlar adetimin 9.günü bugün, ovulasyon testim böyle cıktı. Yavas yavas koyulasmaya baslıyck heralde kasık ve bel agrılarım var
Tamam canım tabloya ekliyorum hemenn inş olmazsınn hamiş olursunn1 agustosta olmam lazim insallah olmam
Yok canm henüz pik degil ama yumurtlama haftasına girmisim yani 5 güne kadar yumurtlama catlama olup biter demek geçen ay 12.gün olmustu bKalm bu ay ne zaman olucak kasık agrılarım ve akıntılarm basladı gene basladık maratona gerçi günaşırı yapıcamm bu ay tabi son anda vazgecmezsem. Ama banada günaşırı mantıklı geliyo cnkü bu cocugu olan insanlar hep hergün mü yapmıs sanki nerde o bolluk hergün hergün hele eskiler haftada 1 2 imkan bulunuyomus denk geliyomus. Zaten icinde 3 gün yasıyomus kaliteli spermler boş kalmıyo yani. Hem günaşırı spermde kaliteli oluyo hergün olunca eşim bile diyo daha az geldiğini hissediyorm çok sık oldugu zaman diye .. bakalım nasip Allah ol der olurda iste biz hep bi sebep arıyoruzYumurtluyorsun demek mi oluyor du böyle olunca canım ben pek bilmiyorum da
bizde gün aşırı yapıyoruz bi gün dolu bi gün boş. Ben diyorum bugün depoyu dolduruyoruz diye haha en mantıklısı öyle ya.. Sanırım benimde yumurtlama günüme 5 gün kaldı.. Şansa bırakma sende gün aşırı yapınYok canm henüz pik degil ama yumurtlama haftasına girmisim yani 5 güne kadar yumurtlama catlama olup biter demek geçen ay 12.gün olmustu bKalm bu ay ne zaman olucak kasık agrılarım ve akıntılarm basladı gene basladık maratona gerçi günaşırı yapıcamm bu ay tabi son anda vazgecmezsem. Ama banada günaşırı mantıklı geliyo cnkü bu cocugu olan insanlar hep hergün mü yapmıs sanki nerde o bolluk hergün hergün hele eskiler haftada 1 2 imkan bulunuyomus denk geliyomus. Zaten icinde 3 gün yasıyomus kaliteli spermler boş kalmıyo yani. Hem günaşırı spermde kaliteli oluyo hergün olunca eşim bile diyo daha az geldiğini hissediyorm çok sık oldugu zaman diye .. bakalım nasip Allah ol der olurda iste biz hep bi sebep arıyoruz
Kuzum ben adetimin 6.günündeyim kür'e devam ediyorum sabah aksam çörekotu kürünü yiyorum ayrıca benim 9 ağustos değil bat 5 Ağustos olması lazım ben mi yanlıs vermişim bilgiyi acaba 5 temmuzda oldum yaklasık 30 günde bir oluyorum . Bakalım bugun ovü testi yaptım sanırım henüz erken silik çıktı baya lh değerim . semiramis1990 dediği gibi bende adet biter bitmez gün aşırı olcak. 2 günde bir yani. Sonucta sperm 48 saat kalıyormuş. Yumurta çatlasa bile tutar inşallah.. inşallah yumurtam gelişirde bu ay bu arada yakı da aldım yumurtlama dönemimde yapıstırıcam
Ay yoksa ben yanlış mı bakmışım hihi Tamam canım güncelliyorum şimdii. Aynen biz de gün aşırı yapıyoruzz hayırlısı ..İşi şansa bırakmayalımmKuzum ben adetimin 6.günündeyim kür'e devam ediyorum sabah aksam çörekotu kürünü yiyorum ayrıca benim 9 ağustos değil bat 5 Ağustos olması lazım ben mi yanlıs vermişim bilgiyi acaba 5 temmuzda oldum yaklasık 30 günde bir oluyorum . Bakalım bugun ovü testi yaptım sanırım henüz erken silik çıktı baya lh değerim . semiramis1990 dediği gibi bende adet biter bitmez gün aşırı olcak. 2 günde bir yani. Sonucta sperm 48 saat kalıyormuş. Yumurta çatlasa bile tutar inşallah.. inşallah yumurtam gelişirde bu ay bu arada yakı da aldım yumurtlama dönemimde yapıstırıcam
hadi hayırlısı canım inşallah Allah kucağını boş bırakmazHerkese merhaba bende aranıza katılmaya geldim bu ay çatlatma iğnesi oldum 11 temmuz yani yarın bat günüm dün sabah akıntıyla birlikte kahve rengi damar gibi bı lekelenmem oldu o saatten beri ne gelen var ne giden. 1.5 yıldır çocuk istiyoruz
Valla canım biz halimizden memnunuz hahahah eşim akrep ben aslan burcu da iki burçta birbirinden beter söylemesi ayıpKızlarrr iyi hoş diyoruzda 2 günde bir nasıl olcak bu iş 3 günde bir olsaydı neyse de
Hahah sen akrepsen tamam o zaman canım daha ne olsunValla canım biz halimizden memnunuz hahahah eşim akrep ben aslan burcu da iki burçta birbirinden beter söylemesi ayıp
Yok eşim akrep ama benim yükselenim akrep başa bela yaHahah sen akrepsen tamam o zaman canım daha ne olsun
Aminn Allah'ım isteyen herkese tez zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhadi hayırlısı canım inşallah Allah kucağını boş bırakmaz
Benim burç aslan yükselen akrep kendime çok zıt yükselenim bazen kendime ters düşüyorum ama neyse yuvarlanıp gidiyorum yacanım benımde yükselenim akrep:)) güneş burcum başak ManyakPrenses
Eşimin yükseleni oğlak seni anlayabiliyorum. Bazen çok saçma şeylere kızabiliyor. İlk evlendiğimiz de çok sinirliydi 1 yıldır daha iyi. Törpüledim baya sabırlaeşim oğlak burcu yükselenide oğlak onun ,benım akrep oğlakla ters düşüyor canım ManyakPrenses o kısma napıcazzz oğlak burcları gercekten zor krakterler erkekte özellikle