- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.981
Doktora gitsene canım. Ilk defa bukadar gecikiyorsa baktır mutlaka, testte çıkmıyordur belki
[/Q
Canımm Annem biraz daha bekle dedi olmadı perşembe giderim kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitsene canım. Ilk defa bukadar gecikiyorsa baktır mutlaka, testte çıkmıyordur belki
[/Q
Canımm Annem biraz daha bekle dedi olmadı perşembe giderim kan vermeye
Kızlaar yaa benim gibi hamile hissetmeyen var mı Çünkü belirtim yok ya
Canım geçmiş olsun 2 ay sonra demekki hamiş olucaksın tedavinden sonra ne güzel bak erken teşhis olması çok iyi oldu canım dr gitmesen bebeğim olmuyo diye üzülcektinKızlar doktor muayenesinden geliyorum. Aşırı polikistikover varmış. Bu şekilde hamile kalamazsın dedi. Şeker ilacı ve doğumkontrol hapı verdi. 2 ay gebelik yok kızlar sizlerden güzel haberler duymak bile güzel. İnşallah hepiniz hamiş kalırsınız bu ay
Canım hayırlısı olsun hakkında daha test te yapmamıştın dimi senBen sanırım bu ay çekiliyorum.
Belirtilerim yok, adet sancim arttı ve lekelenme çoğalmış kahverengi. Gecen ayda böyle oldu, akşama kırmızı bayrak sallarım. Küçük bir ümit yerleşme dir diye umidini kesme diyor ama umitlenmiyecegim
Canım hayırlısı olsun hakkında daha test te yapmamıştın dimi sen
Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda beklemeden hamile kalırsın Bende belirti yok henüz daha beklemedeyim bakalımm daha 10 gün var bat aSelam herkese bu ay bende planladim ama bakalim nolucak. Bat 25 Temmuz. Gectigimiz yil kötü bir dış gebelik yaşadım. Cesaret edemiyordum ama bu ay nasip dedim bakalim. Batı bekleyenler varmi burda acaba? Nasil belirtileriniz var. Bende asiri uyku hali ve film gibi rüyalar var. Birde karin kasık agrim var
Anladım canım hayırlısı akşamı bekleyelim bakalım artmazsa kanaman sabaha test yaparsınCumartesi yapmıştım negativ çıktı
İnşallah vardır canım az kalmış test yapsan çıkar belkideKızlar benim bata 3 gün kaldı 5 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı.. evet reglden önce de ağrır ama bu kadar üst üste şiş olmazdı ve böyle acımazdı ne diyorsunuz var mıdır bebiş yaa
Ya sanki kasıklarım sızlıyo gibi ama ne bileyim bence belirti dediğin kasık batması akıntı falan olur gibi geliyoYa benim kasık ağrım var ama nedense ben de hamile değilmişim gibi hissediyorum
Hımm olabilir canım ya sadece kasıklarımda sızlama var şu an bakalım nasip.. akıntım falan bile yok yani bilemiyorumbende hissetmiyorum canım belki daha erkendir 10 gün var nerdeyse daha hormonlar salgılanmaya başlamadı ondan diye düşünüyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun 2 ay sonra senden güzel haberleri bekliyoruzKızlar doktor muayenesinden geliyorum. Aşırı polikistikover varmış. Bu şekilde hamile kalamazsın dedi. Şeker ilacı ve doğumkontrol hapı verdi. 2 ay gebelik yok kızlar sizlerden güzel haberler duymak bile güzel. İnşallah hepiniz hamiş kalırsınız bu ay
Negatifi görmektense kanı göreyim canımİnşallah vardır canım az kalmış test yapsan çıkar belkide☺
Anladım canım azcık kaldı o zaman sabret bakalım benim daha 10 gün var pöfffNegatifi görmektense kanı göreyim canım
Ben de akşam garip rüyalar gördüm gerilim korku aksiyonSelam herkese bu ay bende planladim ama bakalim nolucak. Bat 25 Temmuz. Gectigimiz yil kötü bir dış gebelik yaşadım. Cesaret edemiyordum ama bu ay nasip dedim bakalim. Batı bekleyenler varmi burda acaba? Nasil belirtileriniz var. Bende asiri uyku hali ve film gibi rüyalar var. Birde karin kasık agrim var
Geçmek bilmiyor yaaaAnladım canım azcık kaldı o zaman sabret bakalım benim daha 10 gün var pöfff
Yok daha denemedik bNasıl faydalı
oldumu
yok daha denemedik çok etkili olduğunu duyduk uyguluyoruz sonucunu yazarımNasıl faydalı
oldumu
Valla ne olsun veram arada adet olacakmisim gibi hissediyorum şuan mesela alt karın bölgem hafif hafif ağrıyor . Sen nasolsin varmı belirtinkirpapatyasiii sende durumlar ne aynıydı tarihlerimiz :)
üşütmüş falan olabilir misin canım ben dün öyleydim pazar gecesi üşüdüm üzerimide örtmedim kalkmak zor geldi o yüzden üşüttüm sanırım dün kasıklarım ağrıyodu çok fena bugün iyiyim geçti şükür.Hımm olabilir canım ya sadece kasıklarımda sızlama var şu an bakalım nasip.. akıntım falan bile yok yani bilemiyorum