- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
İnferlite bölümü istediyse testi ondan olabilir e nabızdan bakinGidip almam gerekiyor alıcam ama bunda neden infertilite yazdığını anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnferlite bölümü istediyse testi ondan olabilir e nabızdan bakinGidip almam gerekiyor alıcam ama bunda neden infertilite yazdığını anlamadım
Baktım görünmüyor orda daİnferlite bölümü istediyse testi ondan olabilir e nabızdan bakin
Nerde yaşıyordunuzKızlar merhaba, elimde 30 adet lh testi ve bir adet gebelik testi var. Bir gebenin günlüğünden alınma. İsteyene belli bir miktar ücret karşılığında gönderebilirim.
Geçmiş olsun canımKızlar çıktım dr dan o da sağlıklı olmadığını söyledi hcg bakalım düşme varsa kendin atarsın yoksa da müdahale ederiz dedi. Rahim filmi çekeceğini söyledi. Yarın sabah araştırma hastanesine gidip eşimle beraber test vereceğim düşük sebeplerine bakmak için inşallah olumsuz bir şey çıkmaz. Neler umdum neler geldi başıma hep hayırlısını istedim birini aldın bunu bağışla Allah’ım dedim ama bu da nasip olmadı. Hayırlısı Allah’tan canlarım M Mavimiresl @Mrs Electrical Engineer Veziir @sumuhallebisi Ihlamurseven @sultansultan90 @Random3 @Mucizemmm16 G Gzmyts53 @qwertyuop @ipti
AnkaraNerde yaşıyordunuz
Dün geceyi tesadüfen değerlendirmiştim yumurtlamayı kaçırdım sanıyordumDun gece ve bugunu degerlendirdinmi kuzuuu
Bugün yumurtlama gördüm kuzu bende bir değişiklik yok biraz geç oldu yumurtlama ama 19. GünEvet kızlar ben de günlerdir yazamamıştım. Venevv vesileyle hal hatır da sormuş olayım var mı durumunda bir değişiklik olan nasılsınız G Gzmyts53 @Mucizemmm16 M Mavimiresl @sultansultan90 @simcook Ihlamurseven iyilikperisi92 @ZorluBekleyis @ucge ve etiketleyemediğim arkadaşlarım
İsabet atisi yapmissin kuzuDün geceyi tesadüfen değerlendirmiştim yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum
sonuç çıkmamışki sonuç göstere tıklayın yüklenmişse çıkarKızlar bu eşimin sperm testi sonucu henüz gidip kağıdı almadım ama protokol numarasıyla böyle bir sonuç çıktı benim kocam kısır mı infertilite
Eki Görüntüle 3087853
İyi ki değerlendirmişsinDün geceyi tesadüfen değerlendirmiştim yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum
Ayy harika çok sevindim her şey yolunda gittiğine göre gelsin bizim minnoş
Bu ay bu topicte güzel haberler duyacağız inanıyorum sağlıkla gel minik!
Hayırlısı ile inşallah bu sefer gelir de annelik babalık duygusunu tattırır bize inşallah. Çok bekletti kızlar 3 sene olacak artık Allahım kimseyi bu kadar bekletmesin bundan daha çok bekleyenlere de inşallah en tezinden hayırlı evlat versinHadi maşallah devamını mutlulukla yaşamak nasip olsun canım
Ya da cuma müdahale edebilir acil olarakBugün ki hcg de 353 çıkmış şaka gibi yaaa Cuma tekrar hcg bakıp alttan muayene edecek. Müdahale şart oldu artık. Ve pazartesiye sarkar muhtemelen
Kuzum en son ki değer kaçtı. Doktor ne dedi bu değereBugün ki hcg de 353 çıkmış şaka gibi yaaa Cuma tekrar hcg bakıp alttan muayene edecek. Müdahale şart oldu artık. Ve pazartesiye sarkar muhtemelen
Inşallah kuzum aminHayırlısı ile inşallah bu sefer gelir de annelik babalık duygusunu tattırır bize inşallah. Çok bekletti kızlar 3 sene olacak artık Allahım kimseyi bu kadar bekletmesin bundan daha çok bekleyenlere de inşallah en tezinden hayırlı evlat versin
Evet kızlar ben de günlerdir yazamamıştım. Venevv vesileyle hal hatır da sormuş olayım var mı durumunda bir değişiklik olan nasılsınız G Gzmyts53 @Mucizemmm16 M Mavimiresl @sultansultan90 @simcook Ihlamurseven iyilikperisi92 @ZorluBekleyis @ucge ve etiketleyemediğim arkadaşlarım
Kuzum ben 2 iğneye geçtim çatlatmaEvet kızlar ben de günlerdir yazamamıştım. Venevv vesileyle hal hatır da sormuş olayım var mı durumunda bir değişiklik olan nasılsınız G Gzmyts53 @Mucizemmm16 M Mavimiresl @sultansultan90 @simcook Ihlamurseven iyilikperisi92 @ZorluBekleyis @ucge ve etiketleyemediğim arkadaşlarım
Pazar 140 çıkmıştı. Canım artış önemli değil bence artık düşmesini bekliyorduk ama düşmüyor cuma tekrar çağırdıKuzum en son ki değer kaçtı. Doktor ne dedi bu değere
Hahshs ne bileyim özleşmişiizzİsabet atisi yapmissin kuzu