Sabah gidicem canım ben bakalım ne oldu kaldı yumurtalar görücez. Ya inşallah çok yumurta büyümemiştir de iptal olmaz aşılama bu ilaçlar başımı çok ağrıtıyor benim.
Amiiin inşallah bu ay hepimizin son ayı olur da hamiş hamiş göbek büyütürüz. Ya diyet yapıyorum salı günü doktor dedi diye. Ama varya nasıl tatlı canım çekiyor. Kocama diyorum sırf istediğimi yemek için bile hamile kalabilrim şuan o kadar bıktım ya
sabah yazarım canım haberleri
Ya vallahi benim de günlerim çok yoğun geçiyor ders çalışıyorum bir sürü emlakçı görüşmeleri yapıyorum yemek temizlik derken günler bitiveriyor. Şu taşınma işini halledip bi rahata kavuşsam rahatlıycam. İki gün değerlendirmişsin bir gün ara vermen iyi olmuş bence canım. İnofolic gerçekten çok büyük ama ya bismillah deyip yutuyorum gidiyor. Şifa olsun da inşallah sorun değil yutarım ben. Bende çok baş ağrısı yapıyor bu ilaçlar ya gonalf ve letu beni bitirdi başım sürekli ağrıyor inşallah yarın tamam olmuş der doktor da daha kullanmam
Kuzu pik mi bilmiyorum ya ben kaset kullanmıştım böyle c den daha koyu olmuştu benimki bağırıyordu yani ben pik oldum diye ama sen yine de değerlendirmişsindir inşallah bu geceyi