- 27 Mayıs 2022
- 1.378
- 906
benim bu ay hep boş geçti filmdi mr di hsg di oydu buydu hiç takip etmedim inşallah sizlerden güzel haberler alırızYok riske atmadim değerlendirdim hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bu ay hep boş geçti filmdi mr di hsg di oydu buydu hiç takip etmedim inşallah sizlerden güzel haberler alırızYok riske atmadim değerlendirdim hep
İyi yapmışsın kuzum erken yumurtlama mıYok riske atmadim değerlendirdim hep
Ay olsa inşallah hayırla, sağlıkla hepimize bebişleeer gaza geldim bir test alayım yarınbir erken gebelik testi yap bakalım iyi haberler alırız belkiiii
acaba yumurtlama olmuş olabilir mi ki. o dünkü test çatlama mıydı kiBugün daha koyu olmasını beklerken niye böyle oldu ki yumurtlama olmıcak galiba benim bu ay
ay hadi inşallah heyecanlandım haber ver mutlaka canımAy olsa inşallah hayırla, sağlıkla hepimize bebişleeer gaza geldim bir test alayım yarın
Bilmiyorum ki dün ve bugün test yaptım sadeceİyi yapmışsın kuzum erken yumurtlama mı
Canım pek sanmıyorum ya bende doktora gitmeyi bekliyorum pek ümidim yokbenim bu ay hep boş geçti filmdi mr di hsg di oydu buydu hiç takip etmedim inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Ekliyorum canım
nereye gideceksin doktora canım ?Canım pek sanmıyorum ya bende doktora gitmeyi bekliyorum pek ümidim yok
Dur bakalim birden yukselir belkiBilmiyorum ki ama sanmıyorum 3 aydır hep 15-16-17 günlerde yumurtlama oldu bugün 14
Belki testle ilgili bi sorun vardır bir tane daha yap istersenBugün daha koyu olmasını beklerken niye böyle oldu ki yumurtlama olmıcak galiba benim bu ay
Özgür bey iyide Tekirdağ gitmek zor oluyor benım için. işten surekli izin almak ve zorunda kalıyorum araba da yok tüm gün izin almış oluyorum yoksa çok memnumum Özgür beyden buralarda bulsak iyi bir doktor güzel olacak.Onuda bilmiyorum ya tekrar özgür beye yada vatana giderim
Evet biraz sıkıntılı gidip gelme konusu. İyi bi doktora denk gelirsek haberdar ederiz birbirimizi :)Özgür bey iyide Tekirdağ gitmek zor oluyor benım için. işten surekli izin almak ve zorunda kalıyorum araba da yok tüm gün izin almış oluyorum yoksa çok memnumum Özgür beyden buralarda bulsak iyi bir doktor güzel olacak.
Yapıcam canım 1 saatlik idrarla yaptım belki ondan öyle olduBelki testle ilgili bi sorun vardır bir tane daha yap istersen
16. Günü bekliyorum bakalım 18 güne kadar yumurtlama olmazsa ya daha önce yumurtladim yada yumurtlama olmadıDur bakalim birden yukselir belki