- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
10-11 gunleri degerlendirseydin mutlakaAkşam 7 de yaptim testi. Eşimi bekliyorum daha eve gelmedi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10-11 gunleri degerlendirseydin mutlakaAkşam 7 de yaptim testi. Eşimi bekliyorum daha eve gelmedi :))
Aksam pik olmuş canım bu aksam olmazsa yarın aksam muhakkak olsunKizlar simdi bu ay femara kullandim ilk defa lutfen bana yardimci olun bugun dongumun 12. Gunu oglen 3 te yaptigim ovulasyon cok koyu degildi sonra aksamustu yumurtlama akintimi farkettim 2 saat siviyi kesip tekrar test yaptim baya koyu ama pik degil sanki en son iliski cuma gunu oldu bugun esim yok sizce kacirmis olur muyum
Senin ovulasyon kullanmana gerek bile yok canım çok düzenliyse :) benim çok düzensiz pcos var o yüzden asla bilemiyorum yumurtlama zamanını, mecburen ovulasyon testi kullanıyorum yani, bu ay için de dünden itibaren kullanmaya başladım bakalım Allah bilir ne zaman yumurtlama görücem ya da görebilecek miyim:))Ben günü gününe oluyorum hep hiç sapmaz benim. 28 günde bir gelir. 4 haziranda başladı, 7.de bitti. Şimdi perşembe günü yaptım ve bugün yaptığım var çizgi yavaş yavaş sanki kırmızılaşıyor gibi. Benim zaten önümüz hafta pazartesi telefon gününe göre en doğurgan haftam gözüküyor bakalım. Telefondaki gibi yumurtlamayı her gün yaparak aynı gün tutturabilecek miyim :) üstteki görüntü 9 Haziran reglimden iki gün sonrayı, alttaki test 12 Haziran sabah yaptım
Tesekkur ederim canim insallah bi aksilik cikmaz da degerlendiririzAksam pik olmuş canım bu aksam olmazsa yarın aksam muhakkak olsun
10. Gunu değerlendirdim canım. Maalesef 11. Gün evde yoktum. Bugünü de değerlendiririz insallah. Sadece 1 gün boşluk olucak.10-11 gunleri degerlendirseydin mutlaka
Ya 7 temmuz yazacaktımOoo geçmiş bile test yaptın mı
Bence de en iyisi bende yarın başlıyorum inşallah bu ay olacak allahın izniyle ben bize inanıyorumBende günaşırı devam ediyorum bir gun dolu bir gün bos biraz yorucu ama haftaya bu zamanlar tam yumurtlama zamanlarim. Ama riske atmiyorum yine de ne olur ne olmaz
Teşekkür ederim kuzumTabi ekliyorumm
İnşallah yavru ben valla vazgeçtim yapmicam hiçbirşey bu ayda adet oldumteşekkür ederim canım. amin inşallah hersey guzel olur bende gebelik olacağını düşünmüyorum ama aranızda olmayı seviyorum inşallah bu ay guzel haberler alırız burada
Test doğru ama tutunamamış adet oldum cuma günü kontrolden sonraMavisi olan t çok koyu C silik test mi hatalı yoksa hamile misin canım
Yarin degerlendirmeye calis mutlakaKizlar simdi bu ay femara kullandim ilk defa lutfen bana yardimci olun bugun dongumun 12. Gunu oglen 3 te yaptigim ovulasyon cok koyu degildi sonra aksamustu yumurtlama akintimi farkettim 2 saat siviyi kesip tekrar test yaptim baya koyu ama pik degil sanki en son iliski cuma gunu oldu bugun esim yok sizce kacirmis olur muyum
Kimyasal gebelik mi yasadin canım geçmiş olsunTest doğru ama tutunamamış adet oldum cuma günü kontrolden sonra
Ben bir kere daha aynısını yaşadım yavru şuan ara vermek istiyorum kilo vermem gerekiyor bakalım salı günü doktor ne dicekKimyasal gebelik mi yasadin canım geçmiş olsun
Insallah kasiklarim da agriyor cuma gunu olan iliskiden tutma ihtimali var midir acabaYarin degerlendirmeye calis mutlaka
Ekliyorum o zaman canım listeyeYa 7 temmuz yazacaktım
Reglim su anda.
Yani bence tam pik degil yarin degerlendir cuma günü düşük oluyor ihtimalInsallah kasiklarim da agriyor cuma gunu olan iliskiden tutma ihtimali var midir acaba
Anladim canim yani insallah kacirmamisimdir benim pikler genelde daha koyu oluyo gece tekrar yapicam bakalim hayirlisiYani bence tam pik degil yarin degerlendir cuma günü düşük oluyor ihtimal
Haftasonu koşuşturmacasındaydım kuzum. Başladın mı çalışmalara
Ya kişiden kişiye çok değişiyor. Çok ağır geçti diyen de var, kolaydı diyen de. Ben şanslı taraftayım kolaydı Temiz çıktı, her şey normal canom. Şimdi jeli sıkıp çalışmalara başlayıp o spermi yumurtya ulaştırıp döllemeye ikna etme zamanıKuzum gecti gitti cok sevindim. Benim biraz ağrılı gecti 2 sefer cektiler ilac verdiler ve sonrasi daha agriliydi Tansiyon ve mide bulantisi problemim olmuştu ama cok sevindim seninki rahat gecmis doktor ne dedi nasil cikti sonucun
Rahat geçti, sonuç da temiz çıktı canımcım. İnşallah gerek kalmayacakAy bende ileriki aşamada eğer gerek kalırsa yaptırıcam nasıl geçti