Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

günaydın kızlar. hayırlı cumalar hepimize. müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş. siz de benden ve özgeden eksik etmeyin dualarınızı olur mu. yarın ikimizde gideceğiz doktora. ben çok gerginim ve kötü bi şeyle karşılaştırmasın inşallah rabbim. yarın doktordan gelene kadar giremem kızlar. sadece dualarınızda beni de eksik etmeyin olur mu. çok ihtiyacım var. iyi bakın kendinize

sende iyi bak kendine canım dualarım SENİNLE............

Hayirdir insallah amaaaa olmussun sen kizim tamamdirr,hafi gozun aydin...:-D
:-!

etrafımdaki herkes hamile kalıyor ama ben kalamıyorum kızlar

çok mutsuz üzgünüm şuan hemde çok

daha geçen ay çocuk için çalışma yapan bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim şuan iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

ağlama sakın lütfen senelerdir çocuğu olmayanlar var biliyirosun değil mi ? Bende çok üzülüyordum ama şimdi durum farklı diğer anlatılanları okursan kendine bir pay cıkartırsın lütfen kendini üzme bende 4.denemem bakalım kısmet pat diye hamile kalınmıyormuş anladık onu o yüzden ağlama . Bak iş yerindesin kafanı dagıtacak seyler var ben çalısıyor olmasaydım evde olsaydım reglı tarıhımı bekllemekten çatlardm iyi tarafına bak anne olcaksın bir gün hepimiz olucaz sakin ol

aynen benm üstüme evlenen herkes hamile hatta çocuğu doğanlar bile oldu ama ben hala hamile kalmayı bile beceremedim düşündükçe sinir oluyorum sürekli mutsuzum gözlerim doluyo sürekli ... allahım bu güzel duyguyu bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizede tattır.. (amin)

Amin inşallah..ama insan elinde olmadan üzülüyor hemde çok üzülüyor...böyle zaman uzadıkça hiç hamile kalamayacakmışım gibi hiseediyorum Allah yardımıcız olsun inşallah..

Allahım şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine bizede anne olmayı nasip etsin inşallah

Amin arkadaşım Amin inşallah..bizi bizden başka hiç kimse anlamıyor buna eminim

haklısın canım ama bizleri düşün bak yalnız değilsin inan bende çok üzülüyorum böyle haber aldığımda hatta çocuklu bir bayan gördüğümde bile üzülüyorum ama elden gelen bişey olmuyor Allah her şeyin hayırlsını versin canım öyle düşün

kızlar üzülmeyin amin hepimize tattırsın ben evdeyken cok üzülüyrdum şimdi işe başldım evdeki kadar kafama takmıyorum ama kısmet demekki zamanını bekliyor bebişlerimiz bende cok umudumu yitirdim hatta ilk ay çok ağlammıstım çünkü psıkolıj olarak hamıle olmaya alıstırmısım kendımı istemeden cok zor geçti kısmet dıyorum kısmet hepiniz kendinize gelin bakalım . Ne kadarlık evlisiniz ?

zaten öyle düşünmek istiyorsun..Allahım herşeyin en hayırlısını nasip et diyorum..

ama insanız sonuçta elde değilki üzülmemek kafaya takmamak nasıl takmamki etrafımda olan biten şeyler bunlarken nasıl takmam kafaya çıldırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…