Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

umarım bu hafta keseyi görürsün canım o duyguyu bizlerde yaşarız inşşşşş

peki şeker. doğru diyorsun.
Allah'ım inşallah sen ve Ayşem başta olmak üzere tüm isteyenlere nurrrr topu gibi çok şeker tombiş tombiş sağlıklı hayırlı bebişler versin.

ayyy sabah sabah ne güzel dua ettinnn canım benim allah razı olsun senden.sende sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsn kalp atışlarını göbüşde kıpırdanmalarınıda göstersin

ayyy uyanamıyorum yaaaaa sabahın köründe uykum kaçıyor sonra geliyor. aman neyse bugün doktor kontrolümüz var. eşimle ilk defa gidicez bakalım bebişi görünce surat ifadesi ne olucak.ha bide ikili teste giricem

hayırlısı olsun canım test te başarılar diliyorum fazla heyecanlanma bilmediğin sorularda oylanma okunmuş pirinç yut tamam mı başarılar canım sınav sonuçlarını söylersin artık.

sende iyki varsın canım sen olmasan neyi tartışacaktık burda :)))))))
:)))

Pembe siz kac aydır cocuk istiyorsunuz? Bu bizim dördüncü ayımız

bızım bıraz karısık canım ocaktan berı dusunuyoruz ama ılk doktorum ılac tedavısı uyguladı takıbı etmedı adam dalgınmıs bende kıst olustu falan onla ugrastım

Günaydın kızlar nasılsınız ?? Kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi sanırım bu ayda yok bir şey zaten benim regl belirtilerim bir hafta öncesinden başlar (

hmm napıyoruz sımdı kafaya takmıyoruz hayırlısı dıyoruz bu cuma gununde Ya Rabbim butun ısteyenlere bol bol saglıklı hayırlı cocuklar ver Amin

amin canım aminnn... kaç gündür kasık ağrım bitmedi, demek ki çatlamaya çalıştı da olmadı, geçen sefer iğneden sonra 1 gün ağrımıştı sadece, hala ağrıyor üzerinden 4 gün geçti ama çatlama yok. dr. bu ay pek şanslı görmüyorum adette gel, dedi.

• “La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”

bu duayı cuma saati okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…