- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.841
ooooooooo kızlar kinse yok mu bizim kızlar nerde gittiler mi
ben geldimm bu mağazalardan gına geldi banaaa imndaaaaatt yaa imdat. bide size bana temizliğe gelen kadını şikayet etmek istiyorum. çünkü iyi niyetimden şiştim yaaa. şimdi benim komşularım bi kadın tavsiye etti bende aldım haliyle duryumu yokmuş fela felan neyse komşumda rica etti aylığı önden ver gerlsin haftada bir gün dedi. biz iki aydır bu kadınla hiç işimizi yola koyamıyoruz. önceden verdim ya parayı ilk gün geliyor yani parayı alacağı hafta sekiz buçukta aman bi çalışıyor aman bi çalışıyor görmeyin . sonraki üç hafta başında cebelleşiyoruz. asla dediği gün gelmez saati aksatır. kaytarır bişi yapar.bu bi haftadır pazartesi gelecekti salı oldu yok çarşamba oldu şimdi bugün gelecekti 10 buçukta aradım neredesin diye ahanda çocuğu anneme bırakıyorum geliyorum dedi gelmesi 1 saat oldu öğlen eeeee tam gün parası veriyorum evim büyük ne anladım ya ben bu işten gelme dedim bu saatten sonra yapacağın işten hayır çıkarmı. hasbinallah sabır yarabbi sabırr
Niye kimse bana cvp vermiyor(
Doktora danisma imkanim olsa, cokta gidecegim ama yurtdisinda yasiyorum.
Kendi ulkemdeki gb degil hicbir sey.
ya valla iyi cesaret etmişsin kadın almaya. benim gözüm korktu hiç almadım o yüzden. bi arkadaşım ki çok düzenlidir. aldı kadını. kadın da bunu çekiştirirmiş sağda solda çok pis diye.
pembe masal sen nasılsın daha iyisindir inşallah. seni görünce yazmadan çıkmayım dedim. umarım yolunda gider herşey hepimiz için. canını sıkma lütfen. iyi davran kendine. dualarımız seninle
Günaydın kızlar naber???
günaydın kızlar nasılsınız kızlar nekadar çokı takmışsınız kafaya siz bu isim koyma olayınaaaa. doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz.neyse bu tarz şeylere canınızı sıkmayınn tamam mıı
İylikkk ne olsun sen anlat Özge nasil gidiyor hamiş lik(null)
ben dun gece bı ruya daha gordum doktora gıttım jınekologa once hemsıresı olan bı kadın benı muayne ettı sonra ılaclar yazdı bı de test yazdı ben de doktor gelsın dedım adet gununde adetımın gelmedıgını kahverenegı akıntım geldıgını solyedım ( bu kahverengı akıntı gercekte de oldu tam adetı bekledıgım gun ve daha bısı yok) sonra bı fotograf vardı elınde hamıle kadın resmı onon gobegını kalemle ısaret edıp bana verdı bı de kan testı ıstedı sonra ben doktorun evıne gıttım adam cocuklarıyla oynuyordu ve hemsıre ıgneyle kan almak ıcın beklıyodu bole bıseydı
ruyalar gercek hayat kı korkularımız mı ne bu anlamadım
İylikkk ne olsun sen anlat Özge nasil gidiyor hamiş lik
sende daha gelen giden yok demi pembiş bence dr gittt derim
NUCKK gogsum hassas daha dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?