Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Öylemi cok sevindim hayırlı olsun neler yaptın hamile olmadan önce herhangi bir problem varmıydi.

teşekkur ederim..önce kistim vardı o eylul ayında alındı ve 6 ay içinde hamile kalırsın demişlerdi bişey olmadı fazla denemedik saten bu 6 ay içinde..sonradan tesaduf eseri Tsh ımın yuksek olduğunu değeri 5.8 idi öğrendim hemen ilaç kullanmaya başladım ve tshımın 2.4 e düştüğü ay hamile kaldım çok şükür ama doktor demişti hamile kalman için en iyi değer 1 demişti şükürler olsun hiç beklemediğim anda öğrendim hamileydim inanamadım..önemli olan stres yapılmaması kafaya fazla takılmaması:26:

Evet haklisin stres en önemlisi.aslında herkes farkında ama stres yapmamakta elde olmuyor insan isteyince her ay beklentili oluyor

Evet haklisin stres en önemlisi.aslında herkes farkında ama stres yapmamakta elde olmuyor insan isteyince her ay beklentili oluyor

öyle tabi insan ister istemez takip ediyor ama bir zamanı var onuda yaradan biliyor hakkınızda hayırlısı olsun...
Haa bu arada ben hiç birşey yapmadım kür vs.denemedim yani...sadece çalışmaları adet bitiminden itibaren sıkı tutacaksınız gün aşırı doktor sölemiştir özellikle 12. ve 14 gün boş geçmek yok :))sonrası Allah a kalmış....
ben çıkıyorum şimdilik hoşçakaın...

Son düzenleme:
kızlar rüyamda renk renk çiçeklerin olduğu çok güzel bir yerde geçiyordum... şimdi rüya tabirine baktım renk renk çiçek görmeye; kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince yazıyor nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah doğru çıkaarrr

bende balık gördüm teknenin üzerinden balık yakalıyordum BUNUDA YORUMLAYIN NOLUR.BU ARADA YAAAA ECELİ NERDE BİRŞEY OLMAMIŞTIR UMARIMMMM

Merhaba arkadaslar sat den 19 gün gecti yaklaşık 3 gündür kasik agrisi çekiyorum hatta dun adetim geldi zannettim ama su gibi bı akinti vardı ara ara akiyo zaten bu akinti yine 3 4 gündür belim dizlerim cok ağrıyor yumurtlama belirtisimidir yoksa gebelik mı bı de karnımda sanki bı seyler oynuyo göğüslerin sert değil ama ara ara batmalar oluyo beklemek ne kadar zor...

bat ne zaman canımmm.

canım bu ay benim de ksaık ve bel ağrım çok oldu hatta düne kadar kasık ağrım çok fazlaydı ama benim normalde adetlerimde hiç böyle ağrım olmazdı hatta sadece adet olduğum ilk gün ağrım olurdu o kadar ama bu ay dediğim gibi ağrım çoktu ve çooook şükür bu ağrılar bebeğim benimle olmaya başladığı içinmiş
umarım seninki de hamilelik belirtisidir ama sen kendini daha iyi tanırsın normalde de olur muydu böyle ağrıların

Evett masallahh,hadi hadi hamisslik belirtisi bu ins.

bende balık gördüm teknenin üzerinden balık yakalıyordum BUNUDA YORUMLAYIN NOLUR.BU ARADA YAAAA ECELİ NERDE BİRŞEY OLMAMIŞTIR UMARIMMMM

balık kısmettir ayşeeeeeeeeeeeeem hayır olur inşaallah
hamile olduğumu öğrenmeden önce eşim de rüyasında balık görmüş yanında ben de varmışım büyük balıkları alıyormuş küçükleri tekrar suya atıyormuş

Benimde olmazdı adetime 1-2 saat kala kasıklarım belim ağrırdi sonrada adet olurdum hele su gibi akinti ilk defa oldu affedersiniz 1 -2 damla idrar gibi geliyo bakalım ne olacak cok merak ediyorum cok istiyorum ama hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…