Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Aynen kuzum bugün ateşim beni daha fazla rahasız edince eşim ilten izin aldı hastaneye gittik yarın kendim gidicem bayan bi jinekolog bulup muayene olcam eşim üzülmeme dayanamıo 2 ayımuz denememizdeki ama ara verelim yıpranacaksın yoksa evde tek başına iyice kafaya takıyorsun önce işine başla kafan dagılsın sonra devam edelim bebek için dedi onu üzdüğüm içinde üzüldüm bayağı bi kötü oldum ya.. Allah ım bilir zamanını canım aynen..hepsi bi imtihan ama saglığıma dikkat etmeliyim tedbir bizden takdir Allah' dan..

Ya tabi ki Can'ım bak biz çok yeniyiz bende üçüncü ay ama olsun inan ki gelecekler kafaya takma şu bu hepsi bi yana vakti var herşey gibi onun da bi Zaman'ı var bende en kısa zamanda görünmek istiyorum bi doktora en azından yolunsa gitmeyen bişey varsa bilmiş oluruz tatlım Allah yardımcımız olsun inşallah Ateş iltihap falan olması mı ya bu kadar rahatsız edici düzeyde bilgilendir bizi olur mu dualarım seninle

Tabiki canım anlatırım yarın sabah gidicem bakalım hiç bişi yokdur İnşallah.birde anlamadığım şu ben güneş yanığı olmuş gibi yanıyorum ama ateşim 36 yani normal çıkıo hastanede çözemedim gitti ilk defa böle bi ateş var vucüdumda farkındayım ama nasıl normal çıkıyor yoksa ateş degil vaşka bişimi beni bölemi etkiliyor yakıyor yani

Olabilir tatlım gittin mi dr A inşallah temizdir herşey

Merhaba ben yeni üyeyim.Adetime 7 gün var bır hafta önce akıntımla birlikte nokta nokta şeklınde kan geldi yani yok denebilicek kadar az.Ve daha sonrada akıntım çoğaldı bembeyaz bi şekilde geldi.Göğüslerimde normalden fazla bi büyüme ve ağrı söz konusu.Belirtilerim sadce bunlar.Test yapmak için erken bir zaman mı? Test yapıp hayal kırıklığna uğramak istemiyorum.şimdiden teşekkürler

Bn ilk hamile oldugumu ogrendigimde seninkiyle tipatip ayni belirtiler vardi insallah hamilesindir ama bnmki dustu kismet deilmis ama ayni belirtiler akinti lekelenme ve gogus agrisi hayirlisi ne ise o olsn hakkinda

selam kızlar bana yardımcı olabilir misiniz?
sat 27 mayıs ve doktor kontrolunde 19.gününde yumurtam çatladı ve ilişki oldu. dün geceden beri kasıklarımda hafif batmalarım var ve bugun çok açık kirli bi pembe akıntı geldi. çok korkuyurum bu ay da olmayacak diye. biligisi olan böyle bi durum yaşayan var mı aranızda???

Umutsuzluğa kapılma canım yerleşme kanamasına benziyor İnşallah miniğin seninledir

Yumurtlama gününü doğru düzgün değerlendiremedi bat 4 temmuz ama umut sidir
Gecikirse 5 temmuzda benim batım canın yani düzensiz benim reglim.. İnşallah tutar hepimizinki stres uzak duralım cidden çok etkiliyor

Kızlaar bakin bi benim 1 haftadır kasıklarımdaki kasılma agrı bugün rahmime yani karnımın altına geçti yürürken ve egilirken vurup gidiyor gibi böle olanınız varmı bata 8 günüm var belirti olarak yaşayanlarınız varmı

Test yapmam için erkenmi acaba? İçim içimi yiyo başka hiç hişeye konsantre olamıyorum
Canım sakin ol stres yapma cidden reglimizi etkiliyor tutunmayıda etkiler rahat bırak kendini içini ferah tut.. yaptınmı test hayırlı sonuçlar İnşallah canım?

canım benim de bugun öyle. dün geceden beri. iftar hazırlarken ayakta duramadım. sol iç bacağıma da vurdu. inşallah tutunduğu için belirtimizdir.

canım benim de bugun öyle. dün geceden beri. iftar hazırlarken ayakta duramadım. sol iç bacağıma da vurdu. inşallah tutunduğu için belirtimizdir.
Allah ım ya İnşallah canım çok mutlu olurum dünyalar benim olur kistten korkuyorum çünkü

bi kaç güne geçmez şiddetlenirse doktora gidersin canım. kist ağrısı şiddetleniyo çünkü benim öyle olurdu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…