Hamileligimin ilk 3 aynda clexan muadili hibor kullandim gobekten. Şimdide coraspirin verdi gunde bir iciyorum. Bakalim bugun kontrolum var ne diyecegini merakla bekliyorumCanım limon varis e veya oluşumuna etki edermi bilmiyorum ama kan sulandırıcı etki yaptığı için damar tıkanmasını engeller yani damar tıkanıklığı yüzünden ben üç hafta ayağa kalkamadım üstüne üç aylık bebeğimi kaybettim şimdi nette de yazıyor damar tıkanıklığı öncelikle hamilelerde hormon artışı ile görülebilir diyor ikincisi varisi olanlarda görülebilir diyor üçüncüsü pıhtılaşma sorunu yaşanmış kişilerde olabilir diyor dördüncüsü herhangi bir sebeple vücuduna hormon alanlarda görülebilir diyor ki bende yeni hasimato çıktı onun için hormon daa alıyorum yani tıbben aspirin ve clexane i kan sulandırman için veriyorlar pıhtı oluşup damar tıkanıklığı yaşama diye ama limon da bitkisel olarak iyi bir kan sulandırıcı diye biliyorum.
Doktordan geldim kızlar. Sanirim ben haziran hatta belki mayis annesi olabilirmisim. ;/ suyum biraz yerine gelmis ama azalacak daha cok cogalmali dönmesi icin dedi. Bebisin poposu üstüne duruyomus. Dönmesi 35 haftayi bulur ama su yeterli olmadigi için donemez gibi dedi. Yani sezeryan olma ihtimali varmis. Ama iyi seylerde var 1 hafta ondeymis kızım 1516gr 42 cm mis.[/QUOTE
canım suyunun azalacagını nerden biliyor doktorun? son adet tarihin nedir doğum için?
canım suyunun azalacagını nerden biliyor doktorun? son adet tarihin nedir doğum için?Doktordan geldim kızlar. Sanirim ben haziran hatta belki mayis annesi olabilirmisim. ;/ suyum biraz yerine gelmis ama azalacak daha cok cogalmali dönmesi icin dedi. Bebisin poposu üstüne duruyomus. Dönmesi 35 haftayi bulur ama su yeterli olmadigi için donemez gibi dedi. Yani sezeryan olma ihtimali varmis. Ama iyi seylerde var 1 hafta ondeymis kızım 1516gr 42 cm mis.
17 temmuz son dogum tarihi. Suyu ultrasonda ölçüyor 15 gun once cok azmis simdi biraz dengelemis dedicanım suyunun azalacagını nerden biliyor doktorun? son adet tarihin nedir doğum için?
17 temmuz son dogum tarihi. Suyu ultrasonda ölçüyor 15 gun once cok azmis simdi biraz dengelemis dedi
Kacinci haftadasin suan?Kızlar ben geçen hafta gidittigimde doktor 4 hafta sonra gel dedi ben 2 haftaya düşürür diye düsündüm ama demek ki 32.haftadan sonra düsürücek
Kacinci haftadasin suan?
Kızlarr karnınız aşağı indi mi? bebek hareketlerini tam olarak nerde hissediyosunuz??....
kaçıncı haftadasın Can'ım ?Benim bebegim dönmüs kafası aşagıda ayakları yukarda dedi doktor ama daha çok dönermis.Hareketlerini karnımın sag tarafında hissediyorum genelde
kaçıncı haftadasın Can'ım ?
karnım öyle aşağıda görünmüo ama bebeğim dönmüş başı aşağıda yüzünü göremedik ama tekrar dönebilirmiş 1400 gr 40 cm boyuda:))Kızlarr karnınız aşağı indi mi? bebek hareketlerini tam olarak nerde hissediyosunuz??....
karnım öyle aşağıda görünmüo ama bebeğim dönmüş başı aşağıda yüzünü göremedik ama tekrar dönebilirmiş 1400 gr 40 cm boyuda:))
31. haftadayım canım 30+2Kacıncı haftan canım
canım günaydın benim bebiş için de aynı şeyi söylediler ama korkulacak bir durum yok %90 ının düzelirmiş doğumdan sonraya kadar düzelmese bile çok büyük sorun yaratmazmış Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin bana 26. haftada söylemişlerdi geçen hafta kontrolü için gittim ve düzelme olduğunu söylediler..günaydın kızlar.dün doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim kötü haberide orda aldım bebeğimin sağ böbreğine giden kanalada genişlem varmış 6mm takip etcez dedi doktor çok canım sıkıldı moralim sıfır.Dua edin kızlar bebeğime
canım günaydın benim bebiş için de aynı şeyi söylediler ama korkulacak bir durum yok %90 ının düzelirmiş doğumdan sonraya kadar düzelmese bile çok büyük sorun yaratmazmış Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin bana 26. haftada söylemişlerdi geçen hafta kontrolü için gittim ve düzelme olduğunu söylediler..o büyüme fazla sayılmaz 30larda olursa sorun olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?