Temmuz anneleri

Hamileligimin ilk 3 aynda clexan muadili hibor kullandim gobekten. Şimdide coraspirin verdi gunde bir iciyorum. Bakalim bugun kontrolum var ne diyecegini merakla bekliyorum

Doktordan geldim kızlar. Sanirim ben haziran hatta belki mayis annesi olabilirmisim. ;/ suyum biraz yerine gelmis ama azalacak daha cok cogalmali dönmesi icin dedi. Bebisin poposu üstüne duruyomus. Dönmesi 35 haftayi bulur ama su yeterli olmadigi için donemez gibi dedi. Yani sezeryan olma ihtimali varmis. Ama iyi seylerde var 1 hafta ondeymis kızım 1516gr 42 cm mis.

canım suyunun azalacagını nerden biliyor doktorun? son adet tarihin nedir doğum için?

Kızlar ben geçen hafta gidittigimde doktor 4 hafta sonra gel dedi ben 2 haftaya düşürür diye düsündüm ama demek ki 32.haftadan sonra düsürücek

günaydın kızlar.dün doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim kötü haberide orda aldım bebeğimin sağ böbreğine giden kanalada genişlem varmış 6mm takip etcez dedi doktor çok canım sıkıldı moralim sıfır.Dua edin kızlar bebeğime

canım günaydın benim bebiş için de aynı şeyi söylediler ama korkulacak bir durum yok %90 ının düzelirmiş doğumdan sonraya kadar düzelmese bile çok büyük sorun yaratmazmış Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin bana 26. haftada söylemişlerdi geçen hafta kontrolü için gittim ve düzelme olduğunu söylediler.. o büyüme fazla sayılmaz 30larda olursa sorun olurmuş..

yaa gerçekten mi moralim çok bozuk doktoruma gitcem bugün göstermek için ultrasondaki doktor dedi bana çok kötü hissediyorum kendimi ne yemek yemek istiyo canım ne su içmek o kadar sıkıntılıyım ki umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…