Temmuz anneleri

Kizlarr gebeligin 15.haftasindan sonra kasiklarda ve karninda seyirme hisseden var mi kalp atisi gibi oluyormus galiba bebegin ilk hareketleriymis. benim daha olmadi ne zaman hissedecegim benim gibi daha hissetmeyen var mi

Kizlarr gebeligin 15.haftasindan sonra kasiklarda ve karninda seyirme hisseden var mi kalp atisi gibi oluyormus galiba bebegin ilk hareketleriymis. benim daha olmadi ne zaman hissedecegim benim gibi daha hissetmeyen var mi

Valla banada olmadı canım

16+2 oldu canım ama suan bende hissetmedim bir şey,zaten 20.haftada hissedilir diye biliyorum :)
canm bana 15.haftada hissettim diyenler var çevremde. ben 15. haftadayım hissetmeyince aklıma takıldı. burdan sorayım dedim. :) Rabbimin izniyle hepimiz bebişlerimizin hareketlerini hissederiz herkes çok güzel duygu oldugunu söylüyor :)

temmuz annelerii. günlük aktiviteleriniz nasıl? yürüyüş veya spor yapan var mı? çalışan anneler yoruluyor musunuz?

temmuz annelerii. günlük aktiviteleriniz nasıl? yürüyüş veya spor yapan var mı? çalışan anneler yoruluyor musunuz?

Günaydın :) Ben çalıştığım için yürüyüş veya spor yapamıyorum ve işimde masa başı olduğundan pek yürüyemiyorum . Arda ofis içinde bikaç tur atıp tekrar oturuyorum ama akşamları 5 dk lık metroya yürüyüş mesafem var tek sporum bu :) :) Çalışan anneler yoruluyor musunuz soruna gelmek istiyorum . Evet hem de çok Bi de benim 2 gündür mide yanmalarım başladı günüm bitmek bilmiyo eve zor atıyorum kendimi ve yemek yiyip uyuyorum . Allahtan yemeği alt katımda oturan kayınvalidemde yiyoruz da bi de yemekle uğraşmıyorum yoksa daha da zor olurdu . Kısacası haftasonunu iple çekiyorum gelsinde biraz yatayım diye :) :)

Kızlar kaşıntılı akıntı başladı son bir haftadır...gerçekten baya yoğun bi akıntı...ilk başlardakine benzemiyor...yeşil gibi sarı gibi ve kesik kesik...kormaya başladım...

anlıyorum canım. Allah kolaylık versin. kayınvalidenden Allah razı olsun yemek yapmak için uğraşmıyosun bende yemek yapmaya vakit bulamadığımda kayınvalidem ve anneme gidiyorum:) masa başı işinde kasık ağrısı veya bebişinin hareketlerini hissediyor musun?

Kızlar kaşıntılı akıntı başladı son bir haftadır...gerçekten baya yoğun bi akıntı...ilk başlardakine benzemiyor...yeşil gibi sarı gibi ve kesik kesik...kormaya başladım...
canım idrar yollarında enfeksiyon olabilir. doktora danış istersen. kremle geçiyor diye biliyorum. benm kuzenimde de olmuştu hamilelliğinde idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ve akıntılarından dolayı günlük ped kullanıyordu. korkma Allahın izniyle bişey olmaz doktordan krem veya fitil al geçiriyor hemen.

evet kasık ağrım oluyo arada . hareketlerini de geçen sanki gün karnımın içine saç kaçmış gibi bi gıdıklanma hissettim ama bi daha olmadı . Bilemiyorum o yüzden :)

İyi Akşamlar kızlaaar,Cok sükür bebegimizin cinsiyetini öğrendik erkekmis :) Bu arada doktorum hareketlerini 19. Ve 20.haftada hissetmeye başlarsın dedi

kızlar ayrıntılı ultrason ile 4 boyutlu ultrason aynı şeymidir?

Kızlarr sizde dr kontrolüne gidene kadar merak ediyormusunuz bebeğinizi...ben çok tedirgin oluyorum kalbi atıyomu yaşıyormu yada bi sorun varmı diye...birde hala yatarken yüz üstü yatıyorum sanırım ..nasıl alıştırcam yan yatmaya kendimi...

Canım bende aynıyım her doktora gittiğim gün kötü bi haber duymaktan korkarak gidiyorum . Bide yüz üstü yatabiliyorsan yat bi sıkıntı yok . Bende yüzüstü uyuyodum ve doktorumla konuşmuştum sen istediğin gibi yat eğer o rahatsız olursa senin yatma pozisyonunu değiştirmeni sağlar zaten demişti :)

Ben sırtüstü yatıyorum en fazla sola dönüyorum. Sag tarafa hic yatamiyorum. Her aksam kasiklarimda batma hissediyordum gergin hissediyordum dün cok yumusakti hic batma olmadi hangisi normal acaba...
Birde dudaklarimda 3 ayri yerde uçuk cikti ucuk ilaci kullandim umarim sorun olmaz. Isyerim cook soguk ve stresli ve yorucu sanirim ondan çıktı. Yemek yapmakta da zorlaniyordum. K.validem gelince biraz rahatladim bir haftadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…