Temmuz anneleri

Yaa şu ikili - üçlü testi falan yaptırmayın kızlar . Boşu boşuna üzüntü yaşıyosunuz Hiç korkma bişey çıkmıcak Allah' ın izniyle

bende yaptırdım pişmanım. benimde ense kalınlığım 1.1 iyi çıktı kan tahlilim iyi çıkmadı. keşke yaptırmasaydım bişey yoktur inşallh ama yinede aklımızın bir köşesinde kalıyor. aminosentez yapalım derler sakın yaptırma düşük tehlikesi oluyor onda.
ben şöyle bir karar aldım 20 haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim, sonrada tevekkül edip beklemekten başka yapacak bişey yok.
Allah korusun bebeğimiz sağlıksızsa aldıracakmıyız hayır. o zaman bu testler saçma.

ben şimdi her ihtimale karşı bı doktor var ozel muayehanesıne gıtcem sonucu sızınle paylaşcam eger ıstanbuldaysan senıde yonlendırırım. Allahın ıznıyle bısey cıkmıcakk ben Rabbime sonsuz güvenıyorum. bana cocugun down sendromlu olabılır dıyen doktora gıdp agzımdan gelenı saymazsam banada adam demesınler. Zaten benım ıkılı testın ultrason kısmını radyolojı doktoru yaptı o adamada cok guvenmıyorum boyunu yanlıs olctu sonradan duzelttı 5 dakka baktıı sonra hemen kalk dedı. kuzenım aynı hastanede baska doktora yaptırdı yarım saat ultrasonla ınce ınce olçmuş bana 5 dakka baktı şerefsiz. ben Allah tan gelen herseye razıyım ınsanların umursamaz tavırları ıhtımallerle konusmaları cıldırtıyo benı

Bence başka bir doktora daha muayene olun bence bu sorun var diyenler para kurdu doktorlar.Bende ikili test yaptırdım Elhamdülillah sonuclar iyi cıktı ama üclü ve dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum.

kızlarr çook özel bir sorum olacakk. gebelikte cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi? doktora sormaya çekiniyorumm sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma? aklım karıştı nette okuduklarımdan..
Doktorun kendisi söylüyo zaten. Bebek yerindeyse sıkıntı yok diyor. Bize sıkıntı yok dedi ama biz yinede temkinliyiz.

Bence başka bir doktora daha muayene olun bence bu sorun var diyenler para kurdu doktorlar.Bende ikili test yaptırdım Elhamdülillah sonuclar iyi cıktı ama üclü ve dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum.
çarşamba gunu özel b doktora gıttım muayene ettı benı ; kızım senın bebegının down sendrmlu olma ıhtımalı 2000'de 1 dedi. down sendrmluların burun kemıgı olusmuyomus. Benım bebeğimin burun kemıgı normal kalbı kalp damarları beynı herseyı normla mesela yuzu cokuk olurmus yuzude normal. Doktor sağolsun ınce ınce baktı herseye kızım 2000de 1 ıhtımal var o 1 ıhtımalde Allah a kalmıs dedı. yok ılla ben yuzde yuz emın olcm dıyosan karnından su alalım dedı bence gerek yok ama dedı. yok ıstemem down sendrlu olsada aldıramam dedım. içim bıraz rahatladı cok şukur ama yınede soru ısaretlerı var tabı ayyy bu ozel doktorda ayrıntılı ultrason vardı bebegımın yuzunu gördum yakından agzını kımıldatıyoo durmadan ellerı agzında ayakları hhıc durmuyo cok tatlıydıı nasıl kıyarım bıtanecıgıme. Allah ım hayırlısını saglıklısını versın hepımıze kızlar. Buarada bu doktorda bacaklarını acmıyo ama kıza benzıyo dedı :) :)

Hadi hayırlı olsun çok sevindim bir problem olmamasına. O 2000de 1 ihtimalde çok çok düşük bi rakam . Hiç korkmana bile değmez :) Demek senin bebişte kız . Kızlar çoğaldı :)

Kizlar ben yürürken cok zorlanıyorum hemen yoruluyorum ve belim şimdidençok agriyor. Siz ne durumdasiniz. 4 aylikken boyleysem 8/9 ayligi düşünemiyorum. Gerci oncesinde de bel agrim coktu ama bilmiyorum onlami alakalı. Doktor magnezyum verdi ins fayda eder

kızlar bende bugun doktora gittim. 11. haftada erkeğe benziyo demişti ama kızmış bi şey yok bacak arasında dedi.

Kizlar akintilariniz nasil? Akintisi fazla olan var mi? Kisiden kisiye degisir belki ama bende de var ve cok endişeliyimm

Canım cok sevindim hic aklında soru işareti kalmasın Allahın izniyle saglıcakla dogucak yavrun icini ferah tut.. bu arada hayırlı olsun gercekten kızlar cogaldı ya bende merak etmeye basladım bakalım İnsallah salı günü ögrenicem bemde cinsiyetini :)

iNŞALLAH ayrıntılı ultrasona girdiğimde bana da olumlu şeyler söyler doktor. Ben 20. haftayı bekliyorum gitmek için. Banada dawn olma ihtimali var dedi ya dr. İçim içimi yiyor ne kadar kafaya takmak istemesem de. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bebelerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…