- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
aynı gidiyoruz benm de cok az belirgin ama eşim senin kendi göbeğindir deyip dalga geçiyor :) cinsiyeti öğrenemedik daha inşallah 2 haftaya öğreniriz Allahın izniyle sağ salim gelsinler de :) sen naptın öğrendin mi cinsiyetini? tarama testleri yaptırdınız mı?Evet Canm bugün 12+4 olduk biraz çıktı karnım hatta bugün birisi hamilemisin diye sordu :) senin Nasıl cinsiyet öğrendin Mi
hadi inşallah sağlık sıhhat versin rabbim :)Bu cuma randevum var ikili tarama testi belki cinsiyetinide öğrenirim merakla bekliyorum :))
Günaydın :)Gunaydın anneler
Sezeryan mı olacak ?Benım doğum 1 agustos gorunuyor ama 1 hafta önce alınacak dıye temmuza yazdım.
Evet malesefSezeryan mı olacak ?
evet gün içinde biraz ağrım oluyor ama genelde iyiyim çok şükür. senin nasıl ağrın filan oluyor mu? göğüs hassasiyetin filan nasılAmin Canm inşallah :) Nasıl gidiyor ağrın falan oluyor mu
kızlar :)
ikili testim sonucu çıktı bugün değerim yüksekmiş
dawn dedi dr başka dr sevk etti. permotojiye
sizin değerleriniz nasıldı? benimki şöyle
PAPP-A 2.19 ml
fb-HCG 158 ML
BİYOKİMYASAL TRİSOMY 21 RİSKİ 1:120
KOMBİNE TRİSOMY 21 1:703
TRİSOMY 13/18+ NT <1:10000
kızlar :)
PAPP-A 2.19 ml
fb-HCG 158 ML
İnşallah . Ben inanıyorum sağlıklı olduğuna :) Bu arada cinsiyet söyledi mi :)Evet biliyorum amalaz gelini elimde değil çok üzgünüm. İnşallah sorun çıkmaz
İnşallah . Ben inanıyorum sağlıklı olduğuna :) Bu arada cinsiyet söyledi mi :)
bende ikili test yaptırdım canım. şuan iş yerindeyim eve gidince yazarım değerleri sanakızlar :)
PAPP-A 2.19 ml
fb-HCG 158 ML
haydi hayırlı olsun canım ben daha cinsiyeti görmedim. tarama sonuçların mı çıktı? ben yarın yaptıracaksın zannediyordum :) Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza inşaallahBenm bazen kasık ağrım oluyor göğüslerim sürekli hassas ovu günümden beri bugün test yapıldı çok şükür iyi çıktı sonuçlar ve oğlum oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?