Temmuz anneleri

Evet Canm bugün 12+4 olduk biraz çıktı karnım hatta bugün birisi hamilemisin diye sordu :) senin Nasıl cinsiyet öğrendin Mi
aynı gidiyoruz benm de cok az belirgin ama eşim senin kendi göbeğindir deyip dalga geçiyor :) cinsiyeti öğrenemedik daha inşallah 2 haftaya öğreniriz Allahın izniyle sağ salim gelsinler de :) sen naptın öğrendin mi cinsiyetini? tarama testleri yaptırdınız mı?

Bu cuma randevum var ikili tarama testi belki cinsiyetinide öğrenirim merakla bekliyorum :))

Amin Canm inşallah :) Nasıl gidiyor ağrın falan oluyor mu

Benım doğum 1 agustos gorunuyor ama 1 hafta önce alınacak dıye temmuza yazdım.

Benm bazen kasık ağrım oluyor göğüslerim sürekli hassas ovu günümden beri bugün test yapıldı çok şükür iyi çıktı sonuçlar ve oğlum oluyor :))

kızlar :)
ikili testim sonucu çıktı bugün değerim yüksekmiş
dawn dedi dr başka dr sevk etti. permotojiye
sizin değerleriniz nasıldı? benimki şöyle
PAPP-A 2.19 ml
fb-HCG 158 ML
BİYOKİMYASAL TRİSOMY 21 RİSKİ 1:120
KOMBİNE TRİSOMY 21 1:703
TRİSOMY 13/18+ NT <1:10000

Ya korkma ve üzülme . Nerdeyse her çocuğa diyolar risk var diye . Benim kuzenimin eşine de down sendroomlu dediler kız bi doğurdu çocuk sapasağlam . Kendini üzme Allah korusun bebeğine bişey olur .

Ben ikili test bilerek yaptırmadım çünkü en ufak bi şeye riskli grupta diyolar .

bende ikili test yaptırdım canım. şuan iş yerindeyim eve gidince yazarım değerleri sana

Benm bazen kasık ağrım oluyor göğüslerim sürekli hassas ovu günümden beri bugün test yapıldı çok şükür iyi çıktı sonuçlar ve oğlum oluyor :))
haydi hayırlı olsun canım ben daha cinsiyeti görmedim. tarama sonuçların mı çıktı? ben yarın yaptıracaksın zannediyordum :) Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza inşaallah

Sağol Canm yok ultrason sadece kan çıkmadı daha normal iyi Dedi inşallah kanda iyi çıkar Amin Canm hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…