- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım benim hayırlısıyla inş. alırsın kucagına dogumdan hemen sonra haber ver bana bak üner bey nasıl bir dogum gercekleştiriyor nasıl geciyor senden sonra hayırlısıyla o dogumhaneye ben giricem
yırtarım o hastaneyi ben gidince söylerim valla özel numarasını alır aratırım neyse hayırlısı olsunda offf
ben anlamam sıranı bekle sabah önce beni alıcak doğuma :))))) önce ben aldım randevuyu benden sonra sen olabilirsin :))))
Arzucum bu arada 6. katta suit odada kalıcam yan odayıda sen tut ta bari canımız sıkılmaz sohbet muhabbet 2 iki gün çabuk geçer sırnaşık şey
allah iyiligini versin kız ama sanmıyorum 20sine versin sabah sen varsan senin sırandan sonra başkalarıda vardır gerci belli olmaz ama belki 21ne verir yinede ben normal istiyom bakalım inş. bir sorun yokturda kızım kendi gelir sezeryan istemiyorum ben yaw bide sen gördünmü odaları nasıllar anestezi uzmanıyla tanıştırdımı seni üner bey
Odayı daha önce gördüm arkadaşım doğum yapmıştı onun ziyaretine gittiğimden biliyorum ama 18 inde gittiğimde yine bi bakıcam görücem odayı anestesi uzmanı ve doğumuma girecek bebek doktoruyla o gün tanışıcam
semrascımmm zaten senle ben bu gidişle çalışırken doğurcazz valla....
artık sabahları zorla kalkıyorum tam bir işkence gerçekten....
aynen öyle canım neyse hayırlısı ile tamamlarız inşallah ben bu hafta odamızı çantamızı hazırlıyımda artık nasip vaktinde saatinde gelsin minişler inşallah haftaya 12sinde randevum var bakalım heyecanlanıyorum şimdilik arasıra kasılmalar oluyor adet olacak gibi ama doktor birsey olsa derdi herhalde çalış tabiiki evde oturup ne yapacaksın sapasağlamsın dedi:teytey:
1-Bereno................20 haziran-2008-erkek KAYRA-16
2-Ruzgarim.........25 haziran-2008- erkek (ikiz)-ETHEM-DENİZ-21
[/B][/B]
Kızlar benimde sezeryan olacağı için doğum tarihim belli oldu bugün 20 haziran Cuma günü Allah kısmet ederse bebeğime kavuşacağım :teytey:
demek 2 kişiyi haziran annelerine kaptırdıkkk neyse hayırlısı olsun hayırlısıyla bebişlerinize kavuşalım da...
aman ağustosa sarkmasın da heralde kimsenin o kadar sabretcek hali kalmadı en azından liste başındakilerin.a.s...