Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamıleyım 7 aylık çok heyecanlıyım net zararlımı ögrenmek ıstıyorum yardım
net derken?
internet mi ?:uhm:
hamileyken çalışan bütün anneleri tebrik ederim. kolay bi şey değil bu bence. ne zaman halsiz ne zaman ağrılı sancılı olacağımız belli olmuyo çünki.. ama siz her sabah kalkıp yinede işinize gidiyosunuz. bravo valla. maşallah size...
hamileyken çalışan bütün anneleri tebrik ederim. kolay bi şey değil bu bence. ne zaman halsiz ne zaman ağrılı sancılı olacağımız belli olmuyo çünki.. ama siz her sabah kalkıp yinede işinize gidiyosunuz. bravo valla. maşallah size...
sabah yataktan kalkmak tam bir işkence oluyor...5dk daha 5 dk daha derken evden çıkma vaktiniz geliyor...sonra koştur koştur üzerini giyin, yanına yiyecek bişiler al...sonra işe gel...1 saat kendime gelemiyorum...suratsız,ruh gibi oturuyorum...akşama kadar sandalyenin tepesinde olmakta ayrı dert...akşam eve gidip uzanmak tek hayalim oluyor...eve git yemek yap,ye,masayı kaldır,bulaşıkları makinaya koy...yaptıgım tek bu...onun dısında evle haftada bir gun pazar ilgileniyorum...hiç halim olmuyor akşamları...
ama evde olsam ne olurdu bilemem...bu saatten sonra alıştıgımız için evde olmakta zor...nasıl zaman gecerdi bilmem...bende doktorum izin verirse 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bakalım son aylarda ne olurum...
rabbim hepimize yardımcı olsun