- 2 Şubat 2008
- 231
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğrenırsınız yahu bu ne acelecılık
kiz ne demek acele yahu siz ogrendiniz normal bizim yerimizde olsan dayanamazsin emin ol :1closedeyes:sırnaşık şey
cok zor vallaha allahim sabir sabir az kaldiiiiiiii heyttttttttttttttttttttttttt:teytey:
kiz ne demek acele yahu siz ogrendiniz normal bizim yerimizde olsan dayanamazsin emin ol :1closedeyes:sırnaşık şey
cok zor vallaha allahim sabir sabir az kaldiiiiiiii heyttttttttttttttttttttttttt:teytey:
Caduuuu içimden kız geçiyor nan,senin de kızın olacakmış gibi sanki:)
Öğrende haberdar et bizi,ben bi davul zurna çaldırayım yeğenime:)
canım vallahi seni cok iyi anlıyorum ögrenemeseydim bende kudururdum herhalde babamlar tüm kıyafetlerini alışverişini yapmışlar bende bir cok şey aldım bilmeseydim cinsiyetti cıldırıdım bişi alamamaktan zaten zor sabretmiştim 18 haftalık oluncaya kadar bide 21 haftalıkken icime sinmedi tekrar cinsiyet ögrenmeye gitim degişmemişti cok şükür cinsiyeti prensesim gelicek hayırlısıylaŞeniz
evet cok zor vallaha oglumda bu kadar bekletmediler beni ya 3 aylikken ogrendim bunda neden bole yaptilarsa her neyse hayirli ve saglikli bir evlat olsun oncesi onemli olan bu zaten
hemen ogrencem zaman gidecem biberon falan alcam su icmesi falan icin cunku suyu da sutumuzle veremiyoz ne yazikki :1no2:
ondan sonra pusetini daha sonra alirim belki !!!!
Belki de o gun alirim benim isim belli olmaz:teytey:
allahim az kalsi cok sukur sekiz gun cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance:
kızlar cinsiyeti ögrendiğimizde 26 ocakta doktor %100 kız dedi.sonra 23 şubatta gittiğimizde tekrar sordum,değişebilirmi diye...yok %100 kız dedi...
gece uyuyamadım,aklıma geldi...odasını, perdesini felan aldık...bu saatten sonra değişirse ne yapıcaz diye...sizce değişirmi...[/QUOT
CANIM DOKTOR ÖYLE DEDİYSE İNANICAKSIN BAŞKA ÇARE YOK.AMA NE YALAN SÖYLEYEYİM BENDE DE AYNI KORKU VAR.BU GİTMEMDEDE SORDUM YOK HALA ERKEK DEDİ.AMA SANKİ BAZEN YANLIŞMI GÖRDÜ ACABA DİYORUM.AMA ÇOK İSTİSNAİ Bİ DURUM YANLIŞ GÖRMESİ O YÜZZDEN İNANALIM