- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar 1 haftadır falan nette giremiyorum. İşlerim çok yoğun ve hamileyken çalışmak zor oluyor. 2 günde izin aldım. sırtım çok ağrıdı. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Valla bu arada kimsede merak etmemiş sanki beni.senağlama yoksa beni sevmiyormusunuz..
Valla napıcaz bilmiyom bu sırt ağrısı çok fena imiş. Allah hepimize yardım etsin. Sırt ağrısı için bi şeyler yapabilen var mı ?
yok canım türkiyede yurt dışındaki gibi yüzme imkanımız yok ancak yaz gelince olur
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
slm bayanlar temmuz annesi olup cinsiyet ogrenemeyen tek benim sanirimm,,,
corumlucadi bizde bebek yuzunden bu yaz izine gidemiyoruz,cinsiyeti bellimi senin bebeginin,
slm bayanlar temmuz annesi olup cinsiyet ogrenemeyen tek benim sanirimm,,,
corumlucadi bizde bebek yuzunden bu yaz izine gidemiyoruz,cinsiyeti bellimi senin bebeginin,
yok canim bende ogrenemedim daha sen ne zaman ogrenceksin insallah senağlama
ben belki mart 4 de olmazsa 20 mart da beklemek ne kadar zormus ya
ay ne guzel ya allah mesut etsin alisirsin merak etme
evet haklisin corumdan ankaraya gidiyor millet he vallaha :)
olsun siz iyi olun orda
evet gecen sene geldik 2007 de oglum sunnet oldu corumda
simdi temmuzda dogum yapacagim icin gidemicez ama olsun ozledim ama bebegim dogsun bi sene beklerim buyusun hep beraber 4 cekirdek aile olarak gideriz insallah
oglum sünnet oldu diince sasirdim canim yasina baktim 21 CADIARZU anam sen kac yasinda evlendinn :uhm: