Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın,inşallah gösterir yarın bebişin semrascım,bende yarım gidiyorum doktora bakalım benimki gösterecekmi,çikolatalar aldım bu arada,yicem gitmeden demiştiniz ya:)
şurup seninde ekledim canım hoşgeldin cinsiyet belli değil mi ?
semrascım senin bebişide cok merak ediyorum vallahi hadi az kaldı cumaya ögrenirsin inş.:asigim:
teyzesi kurban olsun ona:) ben ögrenicegim günün akşamı uyuyamadım sabaha kadar uyudugum zamanlarda rüyalar gördüm hep cinsiyetle ilgili doktorum gitmiş onun yerine başka bir doktor gelmiş ve kızım olucagını söylüyor sabah eşime anlattım hastaneye gittik hastanede bi baktık bizim doktor cidden gitmiş yerine yeni daha iyi bir doktor gelmiş ve kız dedi senide şimdi geceden bir heycan sarar :) ama ögrenirsin merak etme bende cok endişeliydim ögrenemiycem gene diye cok şükür gösterdi zilli :)
gunaydin semras.bende ogrenmeden onceki gece ruyamda mavilerle pembelerle ugrastim ama icimden oglan oldugunu hissediyordum hep ve istiyordum.cimdeki ses dogru soyledi, Allahimda gonlume gore verdi.gercekten hissediyor anneler. yerimseniben
sende yarin ogrendiginde haber ver bize yerimseniben
günaydın annelerin anneleri,canlarım benim..
yazdıklarınız ve verdiğiniz moral için hepinize tek tek tşkler ediyorum..
kız annelerine maşallah fıstık gibi kızlar geliyor desenize,
oğlan annelerine ise amanın da amanın piyasanın yakışıklıları karnınızda diyoruma.s.
Allahım nazarlardan saklasın hepinizi
takibimdesiniz aklımdasınız yanınızdayım:1hug:
bozmayın hiç morallerinizi bebişlerinizi yiğenlerimide yormayın siz annesiniz çok ama çok dikkat edin kendinize kızarım vallahi
hepinizi çok seviyorum:asigim:
günaydın annelerin anneleri,canlarım benim..
yazdıklarınız ve verdiğiniz moral için hepinize tek tek tşkler ediyorum..
kız annelerine maşallah fıstık gibi kızlar geliyor desenize,
oğlan annelerine ise amanın da amanın piyasanın yakışıklıları karnınızda diyoruma.s.
Allahım nazarlardan saklasın hepinizi
takibimdesiniz aklımdasınız yanınızdayım:1hug:
bozmayın hiç morallerinizi bebişlerinizi yiğenlerimide yormayın siz annesiniz çok ama çok dikkat edin kendinize kızarım vallahi
hepinizi çok seviyorum:asigim:
ogrenme kiz bekle sende az benim gibi nolcak sanki bak :)