• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri cinsiyetler ogrenildi mi

Benim de kız. 3 arkadaşım daha hamile onlarında kız. Kızlar bu sene atak yapacak inşallah ;)

Kızdı, 3.5 aydan sonra erkek olmaya karar verdi bebeğim.:KK45:
ya böyle şeyleri çok okuyorum,erkeğe benzetip daha sonra kız olanları çok duydum ama kız deyip erkek olanlar çok nadir:))Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..benimde yrn belli olur herhalde cinsiyeti,bakalım ama ne ben ne de eşim hiç merak etmiyoruz:))ama çevremizdeki herkes delirecek meraktan....senin de bebeğin hyrlı olsun canm..

ya böyle şeyleri çok okuyorum,erkeğe benzetip daha sonra kız olanları çok duydum ama kız deyip erkek olanlar çok nadir:))Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..benimde yrn belli olur herhalde cinsiyeti,bakalım ama ne ben ne de eşim hiç merak etmiyoruz:))ama çevremizdeki herkes delirecek meraktan....senin de bebeğin hyrlı olsun canm..
Çok teşekkürler.
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
13.haftada hiçbir testis oluşumu gözlemlenmediği için doktorum yüksel ihtimal kız olacağınız söylemişti çünkü o zamana kadar çoktan başlaması gerekiyormuş.
16.haftada gittiğimizde yüzde birlik ihtimal gerçek oldu bebeğimiz erkeğe döndü, dünyaya gelmeden oyunculuğunu gösterdi dedi.:KK45:
Biz de kız deyip de erkek çıkanı hiç duymadık bayağı şaşırdık, ne olursa olsun bir isteğimiz yok elbette ama kendimizi alıştırmıştık.
Aylardır kızım diye seviyormuşuz bizim şakacı oğlanı, ona üzüldük.:-)

Benim bebegim erkeeek:) Kizlar eteminden bebek panosu ask panosu etamin kolye yapip satiyorum instagramdan bir nevi ek iş. Bebek ismine karar versiyseniz aklinizda olan deseni calisabilirim. Instagram hesabim: maviigne sayfama beklerim :)

benim de erkek inşallah 18.HAFTADA öğrendim değişmez herhalde artık

Arkadaslar 21haftalik hamileyim kanamam oldu acil yardm dr hersey normal dedi ama bebegin esi asagida biraz dedi duzelir dedi boyle birsey yasayan oldu mu

Geçmiş olsun canım. Neden kanaman oldu doktorun onemsemesi lazım ne olur ne olmaz

Dr altan muayene etti ultrasona bakti bi sikinti gorunmuyor dedi sadece bebek eşi asagda o da erken donemde olur dedi yukari cikar dedi ayy ne bilim ilk aylarda hafif kilcal damar seklinde az kanamada oluyordu dr bakti bisey yok dedi olur diyor bi benmki boyle heraldw

Dr altan muayene etti ultrasona bakti bi sikinti gorunmuyor dedi sadece bebek eşi asagda o da erken donemde olur dedi yukari cikar dedi ayy ne bilim ilk aylarda hafif kilcal damar seklinde az kanamada oluyordu dr bakti bisey yok dedi olur diyor bi benmki boyle heraldw
Aynı haftalarda sayılırız nasıl anlaşılıyor eşinin aşada olup olmaması. Doktor anlardı demekki çok önemli değilmiş

Aynı haftalarda sayılırız nasıl anlaşılıyor eşinin aşada olup olmaması. Doktor anlardı demekki çok önemli değilmiş
Ultrasonda anlasiliyor canm ama zaten bu haftalarda asagida olurmus bebek buyudukce yukari cikiyormus kanama olursa istrahat diyorlar

Back