- 3 Aralık 2015
- 24
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi ortametraj
Benim bebegim kiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızdı, 3.5 aydan sonra erkek olmaya karar verdi bebeğim.
ya böyle şeyleri çok okuyorum,erkeğe benzetip daha sonra kız olanları çok duydum ama kız deyip erkek olanlar çok nadir:))Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..benimde yrn belli olur herhalde cinsiyeti,bakalım ama ne ben ne de eşim hiç merak etmiyoruz:))ama çevremizdeki herkes delirecek meraktan....senin de bebeğin hyrlı olsun canm..Kızdı, 3.5 aydan sonra erkek olmaya karar verdi bebeğim.
Çok teşekkürler.ya böyle şeyleri çok okuyorum,erkeğe benzetip daha sonra kız olanları çok duydum ama kız deyip erkek olanlar çok nadir:))Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..benimde yrn belli olur herhalde cinsiyeti,bakalım ama ne ben ne de eşim hiç merak etmiyoruz:))ama çevremizdeki herkes delirecek meraktan....senin de bebeğin hyrlı olsun canm..
Geçmiş olsun canım. Neden kanaman oldu doktorun onemsemesi lazım ne olur ne olmazArkadaslar 21haftalik hamileyim kanamam oldu acil yardm dr hersey normal dedi ama bebegin esi asagida biraz dedi duzelir dedi boyle birsey yasayan oldu mu
Geçmiş olsun canım. Neden kanaman oldu doktorun onemsemesi lazım ne olur ne olmaz
Aynı haftalarda sayılırız nasıl anlaşılıyor eşinin aşada olup olmaması. Doktor anlardı demekki çok önemli değilmişDr altan muayene etti ultrasona bakti bi sikinti gorunmuyor dedi sadece bebek eşi asagda o da erken donemde olur dedi yukari cikar dedi ayy ne bilim ilk aylarda hafif kilcal damar seklinde az kanamada oluyordu dr bakti bisey yok dedi olur diyor bi benmki boyle heraldw
Ultrasonda anlasiliyor canm ama zaten bu haftalarda asagida olurmus bebek buyudukce yukari cikiyormus kanama olursa istrahat diyorlarAynı haftalarda sayılırız nasıl anlaşılıyor eşinin aşada olup olmaması. Doktor anlardı demekki çok önemli değilmiş