Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Ben de uzun protokolle 5 temmuzda iğnelerime başlıyorum inşallah, ilk denenem olacak o yüzden gerginim biraz hiç hevesim heyecanım da yok açıkcası normal mi bu ruh vali bir ben mi böyle hissediyorum acaba, bir düşük iki dış gebelik geçirdim onun yorgunluğu ve ümitsizliği de olabilir tabi, hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de uzun protokolle 5 temmuzda iğnelerime başlıyorum inşallah, ilk denenem olacak o yüzden gerginim biraz hiç hevesim heyecanım da yok açıkcası normal mi bu ruh vali bir ben mi böyle hissediyorum acaba, bir düşük iki dış gebelik geçirdim onun yorgunluğu ve ümitsizliği de olabilir tabi, hakkımızda hayırlısı olsun
Sen gene gebe kalmışsın canım tabiki yaşadıkların zor olmalı Allah sirayet versin.. Ben hiç gebe kalmadım ve bende pek heyecanlı değilim nedense üzerimde bir sakinlik var . Inşallah bu sefer olur da sağlıklı bir gebelik geçirip bebisini kucağına alırsın canım

Yaşadıklarımızı burada paylaşalım İnşallah kızlar ben hasta olmayı bekliyorum bugün yarın olurum herhalde ondan sonra süreç başlayacak hakkımızda en güzeli olsun inşallah :)

Ilk denemem olacak bu.emriyolar genetik teste gitti .o yuzden dondurulmus embriyo transferi olacak
Anladım canım benimde ilk olacak hiç duymamıştım daha önce embriyolarin genetik teste gittiğini nerede yaptırıyorsun canım ?

Hiç olmaması da olup da kaybetmesi de zor rabbim yardımcımız oldu, düşük ve dış gebeliklerden dolayı tüm senem kadın doğum doktorlarında geçti o yüzden tedavi süreçlerinin yorgunluğu da var bende, tüp bebek iğneleri operasyonlarına bedenen ruhen hazır değilim aslında ama daha fazla beklemek de istemiyorum kolay geçer inşallah hepimizin

Hiç olmaması da olup da kaybetmesi de zor rabbim yardımcımız oldu, düşük ve dış gebeliklerden dolayı tüm senem kadın doğum doktorlarında geçti o yüzden tedavi süreçlerinin yorgunluğu da var bende, tüp bebek iğneleri operasyonlarına bedenen ruhen hazır değilim aslında ama daha fazla beklemek de istemiyorum kolay geçer inşallah hepimizin
Amin canım, o kadar haklısın ki..

Ben tedaviye başladım kızlar bugün 4.günüm ignenin bunun yanısıra folik asit ve d3vitamini de verdi ve bunları hiç birakmamam gerektiğini söyledi gebelik olursa. Sizler neler yapıyorsunuz?

Arkadaslar selam , çok uzun senelerdir kadinlar klübu forumlarında yazanları okumama rağmen ,üye olmak bugüne kısmetmiş :) öncelikle herkesi selamlıyorum. ..ben de maalesef sizler gibi bu zorlu süreci yaşayan biriyim . Bir kaç sorum olacak size , eğer cevaplarsanız çok sevinirim . Ben almanya-da yaşıyorum bu yüzden bazı prosedürler belki başkadır ,bazen okuyorum yukarida da bir arkadasimiz yazmis uzun protokol ile tedavi oluyorum vs . Nedir bu uzun protokol ya da kısa protokol? Benim 3 defa aşılamam oldu ama tutmadı maalesef. . Bütün kâğıtlarımızı doldurduk , yazılı kağıt kürek işlemlerinin bitmesini bekliyoruz,sanırım ağustos ayında ilk transferim yapilacak inşallah ilk transferde daha fazla stress yaşamadan tutar bebeğimiz:/ bide internette tek 5.gün embriyosu diye birşeyler okudum , ama 5.gün sadce tek embriyo mu yerleştiriyorlar (yanı herşey yolundaysa) yoksa çift embriyo da yapıyorlar mı çünkü genelde çoğul gebelik istemeyenlere uygulamıyormuş 5.gün embriyosu ... bu konuda bilgisi olan var mı ki acaba ☆ baya soru sordum kusura bakmayın lütfen:)

İyi geceler kızlar bende bu ay tedaviye başlıycam inş.
İstanbulda yaşıyorum 7yıılık evliyim 4senedir uğarşuoruz 2olumsuz aşılamam var :KK43:
İnş hakkımzda hayırlısı olsun Allhım yardımcımız olsun hepimize bu süreçte.
Altunizade umut tüp bebek merkeziyle ön görüşme yaptık,zeynep kamilden de tüp bebek raporu çıkardım bakalım nasıl geçicek bu süreç

Bence en önemlisi moral ! İnanmak , istemek dua etmek .. ben gerçekten *evrensel çekim gücü* diye birşey olduğuna inanıyorum , inanmak gerek, sonrası kendiliğinden gelecek

Merhaba arkadaslar,
7 sene oldu evleneli, 3 tupbebek deneyimim var, 1 hamilelik( düşük yaptim) ve bugun insallah tekrar adetimin ikinci gunu puregona basliyorum, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldurur insallah

İyi geceler kızlar bende bu ay tedaviye başlıycam inş.
İstanbulda yaşıyorum 7yıılık evliyim 4senedir uğarşuoruz 2olumsuz aşılamam var :KK43:
İnş hakkımzda hayırlısı olsun Allhım yardımcımız olsun hepimize bu süreçte.
Altunizade umut tüp bebek merkeziyle ön görüşme yaptık,zeynep kamilden de tüp bebek raporu çıkardım bakalım nasıl geçicek bu süreç
Canım hayırlı olsunn bende umut tüp bebekteyim doktorun kim :)

Mrh kızlar..bende anlatayım..10yıllık evliyim.30 yaşındayım..4.yılım da ilk.tup bebek denememle 5.5 yaşında bir oglum var Rabbim tüm evlatlarimizi korusun..gecen sene 2.denememle ikizlerime hamile kaldim ama kaybettim.4.5aylik kizim ve oglumu:110: kismetse 1hafta sonra fln yeniden basliycam.bakalim nolcak.herkesten dua bekliyorum:dua:

Inşallah hepimizinki tutar kızlar bende ilaçlara başladım 6.Günüm bugün yumurta kontrolü için doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek,

X