- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gene gebe kalmışsın canım tabiki yaşadıkların zor olmalı Allah sirayet versin.. Ben hiç gebe kalmadım ve bende pek heyecanlı değilim nedense üzerimde bir sakinlik var . Inşallah bu sefer olur da sağlıklı bir gebelik geçirip bebisini kucağına alırsın canımBen de uzun protokolle 5 temmuzda iğnelerime başlıyorum inşallah, ilk denenem olacak o yüzden gerginim biraz hiç hevesim heyecanım da yok açıkcası normal mi bu ruh vali bir ben mi böyle hissediyorum acaba, bir düşük iki dış gebelik geçirdim onun yorgunluğu ve ümitsizliği de olabilir tabi, hakkımızda hayırlısı olsun
Neden dondurulmuş oluyor canım Rahmi kendine getirmek için mi yoksa olumsuz bir transferin mi oldu inşallah tutunur annesi.Benim dondurulmus embriyo transferim olaxak insallah .transfer tarihim 15 temmuz gibi gozukuyor simdilik
Ilk denemem olacak bu.emriyolar genetik teste gitti .o yuzden dondurulmus embriyo transferi olacakNeden dondurulmuş oluyor canım Rahmi kendine getirmek için mi yoksa olumsuz bir transferin mi oldu inşallah tutunur annesi.
Anladım canım benimde ilk olacak hiç duymamıştım daha önce embriyolarin genetik teste gittiğini nerede yaptırıyorsun canım ?Ilk denemem olacak bu.emriyolar genetik teste gitti .o yuzden dondurulmus embriyo transferi olacak
Amin canım, o kadar haklısın ki..Hiç olmaması da olup da kaybetmesi de zor rabbim yardımcımız oldu, düşük ve dış gebeliklerden dolayı tüm senem kadın doğum doktorlarında geçti o yüzden tedavi süreçlerinin yorgunluğu da var bende, tüp bebek iğneleri operasyonlarına bedenen ruhen hazır değilim aslında ama daha fazla beklemek de istemiyorum kolay geçer inşallah hepimizin
Canım hayırlı olsunn bende umut tüp bebekteyim doktorun kim :)İyi geceler kızlar bende bu ay tedaviye başlıycam inş.
İstanbulda yaşıyorum 7yıılık evliyim 4senedir uğarşuoruz 2olumsuz aşılamam var
İnş hakkımzda hayırlısı olsun Allhım yardımcımız olsun hepimize bu süreçte.
Altunizade umut tüp bebek merkeziyle ön görüşme yaptık,zeynep kamilden de tüp bebek raporu çıkardım bakalım nasıl geçicek bu süreç
Amin canımmmMerhaba arkadaslar,
7 sene oldu evleneli, 3 tupbebek deneyimim var, 1 hamilelik( düşük yaptim) ve bugun insallah tekrar adetimin ikinci gunu puregona basliyorum, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldurur insallah