- 14 Aralık 2023
- 818
- 254
- 28
Ayyyy hayırlı haberler inşallahEn yakın benim bat bugün ama bi şey yok daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy hayırlı haberler inşallahEn yakın benim bat bugün ama bi şey yok daha
Suanda ne mide agrisi var ne eksimesi ne bulanti sadece bel agrisi birde goguslerim dolgunlasti. 4 gun kaldı gunume. Adet olacak gibiyim ama bakalım. Cok yoruldum şu iki gundur bel agrısi ondan galibaŞu an nasılsınız regl tarihi ne zaman
İnşallah yaAyyyy hayırlı haberler inşallah
ay cok heyecanli bekleyislerEn yakın benim bat bugün ama bi şey yok daha
Hiç sorma ya gelmesin adet diye dua ediyroım sürekliay cok heyecanli bekleyisler
Herşey normal ama olmadı bakalım demek ki zamanını bekliyor… neler neler kullanıyoruz bir bilsen 1-2 ay ara vericem bakalım ovulasyon da yapmam muhtemelen olmazsa ekim kasım gibi aşılama düşüneceğim umuyorum tüm bekleyenlerin en kısa zamanda olurbu arada hazır değilsen bekle amh değerin çok iyi belli ki rezervin çok güzel eşin takviye kullansın 3-4 ay daha olmazsa (çünkü erkeklerde 3-4 ay sonra etki ediyor sperm sayısı) sonra hazır hissedersen yaparsın
Oh iyi iyi gelmesinEn yakın benim bat bugün ama bi şey yok daha
bekarken aman olsakta bitse bıktık derdikHiç sorma ya gelmesin adet diye dua ediyroım sürekli
Evlenince işler değişiyor bi bebişimiz olsun artıkbekarken aman olsakta bitse bıktık derdik
Insallah Allah herkese hayirli evlatlar bagislasınEvlenince işler değişiyor bi bebişimiz olsun artık
Yaaa afsfsgs yapma bunu yapma bunuGebelik testi aldım arabayı taa uzağa parketmişim çantama sığmadı elimde test caddede geziyorum ahaha rezalet
Evet silik çizgi var canım. İlk idrarla yapmadıysan istersen yarın sabah bi kez daha ilk idrarla yap sonra kan verreglime 3 gün var beyazımsı süt gibi kokusuz akıntı geldi ve metalik bi tat var ağzımda sizce var mı ben mi hayal görüyorum kafada kuruyorum bi bakar mısınız
yok gülüm ilk idrarla yapmadım 4.5 olmuştur evet bende gördüm silik çizgiyi bide regl zamanıds gelmedi 3 gün sonra testi yenileyim diyorum tam regl günümdeEvet silik çizgi var canım. İlk idrarla yapmadıysan istersen yarın sabah bi kez daha ilk idrarla yap sonra kan ver
Bekle bakalım bi kaç gün daha o zaman tatlım hadi hayırlısıyla daha koyu çiziklerle gelyok gülüm ilk idrarla yapmadım 4.5 olmuştur evet bende gördüm silik çizgiyi bide regl zamanıds gelmedi 3 gün sonra testi yenileyim diyorum tam regl günümde
Amin canımHerşey normal ama olmadı bakalım demek ki zamanını bekliyor… neler neler kullanıyoruz bir bilsen 1-2 ay ara vericem bakalım ovulasyon da yapmam muhtemelen olmazsa ekim kasım gibi aşılama düşüneceğim umuyorum tüm bekleyenlerin en kısa zamanda olur
Silik gördüm inşallah hadi bakalım akıntı nasıl su gibi mireglime 3 gün var beyazımsı süt gibi kokusuz akıntı geldi ve metalik bi tat var ağzımda sizce var mı ben mi hayal görüyorum kafada kuruyorum bi bakar mısınız