- 26 Nisan 2024
- 544
- 463
Ay niye oluyo acaba yaKızlar ya kahverengi lekem olmuş yine ama çok çok az nette kötü şeyler yazıyor üf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay niye oluyo acaba yaKızlar ya kahverengi lekem olmuş yine ama çok çok az nette kötü şeyler yazıyor üf
Ben göremedimSizce varmı hanımlar..
benim altı gün kala ilk kez gördüm ne acaba ya merak ettimAy niye oluyo acaba ya
Yerlesme olabilir mibenim altı gün kala ilk kez gördüm ne acaba ya merak ettim
benim altı gün kala ilk kez gördüm ne acaba ya merak ettim
İnş yerleşmedir Bende bir şey yok valla kaldı son 3Yerlesme olabilir mi
Bende de bi sey yokİnş yerleşmedir Bende bir şey yok valla kaldı son 3
Merhaba canım hoşgeldin topiğimize Sübyan olduğunu nasıl anladınız veya herhangi bi hoca yazıyor mu?Bende seni umutlandırmak istemem tabiki ama ben 1 hafta filan kala yaşadım bu belirtileri belki bir kaç gün önce daha olabilir ve hamile olduğum icime doğmuştu regle 1 gün varken kaset test yaptım pozitif çıktı. Aslında beklerdim daha ama bende sübyan var onun icin muska yaptırmam gerekti erkenden öğrenmek istedim regl günümde bir daha yaptım yine pozitif çıktı simdi 2 hafta daha bekleyip öyle doktora gideceğim kalp atışı filan var mi yok mu diye erken gidip strese girmemek icin
Var gibiiiiiiii geldi banaSizce varmı hanımlar..
Yerlesme olabilir mi
kızlar ağrım sızım hiçbiseyim yok baska biseydir bence. ben bu ay olmadı gibi hissediyorum bilmiyorum belkide uzulmemek için hep olumsuza gidiyo kafamİnş yerleşmedir Bende bir şey yok valla kaldı son 3
Cinsel yolla bulaşan hastalık rahim kanseri falan filan yerleşme kanaması da olabilirmiş tabi test alıp yapıcam şimdi vallabenim altı gün kala ilk kez gördüm ne acaba ya merak ettim
ya yok kız en fazla enfeksiyonun vardır saçmalama djdhdjCinsel yolla bulaşan hastalık rahim kanseri falan filan yerleşme kanaması da olabilirmiş tabi test alıp yapıcam şimdi valla
insallah pozitif görürsün balım yarın sabah içinde al bir tane barimmCinsel yolla bulaşan hastalık rahim kanseri falan filan yerleşme kanaması da olabilirmiş tabi test alıp yapıcam şimdi valla
Bende aynı 24 temmuzu bekliyorum bebek düşünmeye başlayalı bu ay 6. ayımız olacak ama hiç bir belirtim yok bu ay da olmadı sanırım benim de hepimiz inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürüzBende. 24 temmuzu bekliyorum
Teşekkür ederim canım doktorlar birşey bulamayınca bide hocaya görün dediler telefonla arayıp sorduğumuz bir hoca var dediler aradık be sübyan dedi biz bebek küçükken 4 ay içinde ölürse sübyan diye biliyoruz dedik oda hayır ne Zaman güç yetirirse o zaman öldürür onun süresi yok dedi bize. Herhangi bir hoca degil bununla ilgilenen bir hoca olması lazım öğretmen yada doktor branşı gibi düşün canım onun ilmi daha farklı oluyormusMerhaba canım hoşgeldin topiğimize Sübyan olduğunu nasıl anladınız veya herhangi bi hoca yazıyor mu?
Doktorum yazdırmamı istedi biliyor musun çok sağol canım.Teşekkür ederim canım doktorlar birşey bulamayınca bide hocaya görün dediler telefonla arayıp sorduğumuz bir hoca var dediler aradık be sübyan dedi biz bebek küçükken 4 ay içinde ölürse sübyan diye biliyoruz dedik oda hayır ne Zaman güç yetirirse o zaman öldürür onun süresi yok dedi bize. Herhangi bir hoca degil bununla ilgilenen bir hoca olması lazım öğretmen yada doktor branşı gibi düşün canım onun ilmi daha farklı oluyormus
1 yıl olacak benimdeBende aynı 24 temmuzu bekliyorum bebek düşünmeye başlayalı bu ay 6. ayımız olacak ama hiç bir belirtim yok bu ay da olmadı sanırım benim de hepimiz inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürüz
Bizde 1 yıldır deniyoruz ama hiç gebelik olmadı5yildir evliyiz 1 kez boş gebelik gecirdim ve sonra hic bir gebelik olmadi bende ve eşimde hic bi sorun yok o yuzden asilama tedavisi onerdiler burda