Evet belim ve karnıma ara sıra ağrı giriyor ama çok şiddetli değil ama bu gece yatakta dönerken sol tarafıma bıçak saplanır gibi bi şey oldu göğüslerim de hala çok ağrıyorRegl ağrıların var mı şu and a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet belim ve karnıma ara sıra ağrı giriyor ama çok şiddetli değil ama bu gece yatakta dönerken sol tarafıma bıçak saplanır gibi bi şey oldu göğüslerim de hala çok ağrıyorRegl ağrıların var mı şu and a
Amin canım Allah kötü gözlere fırsat vermesin Allah bağışlasınAllah razı olsun canım darısı bütün isteyenlerin başına ben ilk oğlumu 36+4de kaybettim bir sürü araştırma yapıldı ama hiçbir sebep bulunamadı tıbben. Daha sonra bir hocayı aradık ve sübyan dedi. Sübyan da anne karnında olan bebegi kalp atışları başladığı andan doğuncaya kadar imkanını buldukları en rahat anda üç harflilerin oldurmesine deniyomus. İkinci bebegimde bana muska yaptılar baska biseyler daha verdiler sağlıkla doğdu çok şükür şuan 3.5 yaşında rabbim hayırlı uzun ömür versin
Bende. 24 temmuzu bekliyorumKızlar ben de bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 13 -14 temmuzda çift çizgi gördüm değerlendirdim zaten başka da hiç çift çizgi görmedim. 24 temmuz bekliyorum sat 24 Haziran. Umarım bu ay hemizin güzel haberlerini alırız.
Bende de aynı canımEvet belim ve karnıma ara sıra ağrı giriyor ama çok şiddetli değil ama bu gece yatakta dönerken sol tarafıma bıçak saplanır gibi bi şey oldu göğüslerim de hala çok ağrıyor
Özel değilse aşılama yapma sebebiniz nedirInşallah canimm Aşilamanin 3 gunu bugun daha baya var hic bi belirtim yok simdilik
5yildir evliyiz 1 kez boş gebelik gecirdim ve sonra hic bir gebelik olmadi bende ve eşimde hic bi sorun yok o yuzden asilama tedavisi onerdiler burdaÖzel değilse aşılama yapma sebebiniz nedir
az kaldı direnelimKızlarrrr naber? Baş ağrısı çeke çeke geçti bugünüm zehir oldu ama ilaç içmedim direndim eşime de yalan söyledim hatta içtim diye
Adet tarihim iyice yaklaştı baş ağrım regl belirtisi ama hala tık yok beklemedeyiimm gelecekse gelsin yoksa da şu bat bir an önce geçsin
Uzayan nasıl benimde var beyaz ama uzuyor mu bilmem kahverengi akıntımda gelmiş çok az 8 gün var benimdeKızlar selam, nasılsınız benim reglime 7 gun felan var. Ona gore bir sey sormak istiyorum. Normalde regl olacagim zaman beyaz süt kesiği gibi akintim olur ve baslar adetim ama şuan ve yumurtlama haftam bittiğinden beri beyaz uzayan bir akıntım var başkada birşeyim yok bu belirti olabilir mi?
Kaç gün kaldı simsim benim 6 gün kaldı 26 sı adet tarihim bu ay. Yarın 5 gün kalacak belirtilerim azaldıMerhaba kizlar benimde yumurtlamadan beri hala devam eden beyaz renk akıntım var
Bugün cok halsizdim belkide sicaklardan bilmiyorum ama hiç olmaz aksam uyuyakalmisim kanepede .. bekliyorum inşallah gebeligimiz olsun
Benim 9 gun varr 29unda bekliyorum canimmmKaç gün kaldı simsim benim 6 gün kaldı 26 sı adet tarihim bu ay. Yarın 5 gün kalacak belirtilerim azaldı
Kahverengi akıntım hiç olmadı canim ama Beyaz akıntı normalde adet olmama yakin başlardı bu ay yumurtlama donemimden sonra sürekli oldu cok benzer belirtileri var zamanda gecmiyorUzayan nasıl benimde var beyaz ama uzuyor mu bilmem kahverengi akıntımda gelmiş çok az 8 gün var benimde
Benimde böyle oldu bu ay yumurtlamadan sonra surekli bir Beyaz akıntı... Zamanda geçmiyor hayırlı haberler alalim insallahMerhaba kizlar benimde yumurtlamadan beri hala devam eden beyaz renk akıntım var
Bugün cok halsizdim belkide sicaklardan bilmiyorum ama hiç olmaz aksam uyuyakalmisim kanepede .. bekliyorum inşallah gebeligimiz olsun
bugün benden de gelmiş ya iç çamaşırımda gördüm neden oluyormuşKızlar ya kahverengi lekem olmuş yine ama çok çok az nette kötü şeyler yazıyor üf