- 14 Aralık 2023
- 820
- 254
- 28
Bana pozitif gibi geldi ama yarın ilk idrarla yeniden deneyinBende pcos var adetim iki gün gecikti acaba kuruma izi mı yaptım dışarı çıktim böyleydi pek te umudum yok daha çok kuruma izine benzettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana pozitif gibi geldi ama yarın ilk idrarla yeniden deneyinBende pcos var adetim iki gün gecikti acaba kuruma izi mı yaptım dışarı çıktim böyleydi pek te umudum yok daha çok kuruma izine benzettim
3temmuz akşam 7de vuruldum zaten 36saat sonra 5temmuz sabah değerlendirdikÇatlama iğnesinden 36 saat sonra ilişki önerilir
Aşılama ile aynı değil canım bu ay olmazsa ben aşılama yapıcam o eşimden sperm alınıp bana enjekte ediliyor ben de tam detaylı bilmiyorum da bu iğne sadece yumurtanın çatlamasını sağlıyor6sında çatladı benim de Ya şey soracam bu çatlatma iğnesi aşılamayla aynı şey mi? Değilse de Nasıl bi süreç sizin yaşadığınız?
Ay pek anlamam kuruma falan ama inş vardırBende pcos var adetim iki gün gecikti acaba kuruma izi mı yaptım dışarı çıktim böyleydi pek te umudum yok daha çok kuruma izine benzettim
Tamam denicem dua edin inşallah vardırBana pozitif gibi geldi ama yarın ilk idrarla yeniden deneyin
İnşallah yarın sabah ilk idrarla bı daha yapcamAy pek anlamam kuruma falan ama inş vardır
Hadi inşallah vardırBende pcos var adetim iki gün gecikti acaba kuruma izi mı yaptım dışarı çıktim böyleydi pek te umudum yok daha çok kuruma izine benzettim
Gebelik olabilir böyle çok öğrenen olmuş canımKizlar adete 6 gun var, yine de bu kadar koyu cikar mi ya?
Ay inşallahhh canimGebelik olabilir böyle çok öğrenen olmuş canım
AŞılama o zaman tüp bebek gibi. Anladım canım çok teşekkürler burada hep okuyorum klomen femera falan da kullanan var. Benim doktorum maşallah gidin deneyin diyor o kadarAşılama ile aynı değil canım bu ay olmazsa ben aşılama yapıcam o eşimden sperm alınıp bana enjekte ediliyor ben de tam detaylı bilmiyorum da bu iğne sadece yumurtanın çatlamasını sağlıyor
Ben femara da kullandım . Pcos olunca bendeAŞılama o zaman tüp bebek gibi. Anladım canım çok teşekkürler burada hep okuyorum klomen femera falan da kullanan var. Benim doktorum maşallah gidin deneyin diyor o kadar
Bana da bi ara pkos görünümü var dedi doktor sonra yok öyle bi şey dedi ama önümüzdeki ay ben teklif edeceğim doktora Femera klomen bi şeyler deneyelim dicem o zaman şunu anlıyorum senin çatlamada mı sorun var canımBen femara da kullandım . Pcos olunca bende
Evet canım yumurtam da gelişmiyor o yüzden femara klomen kullandım bi senedir deniyoruzBana da bi ara pkos görünümü var dedi doktor sonra yok öyle bi şey dedi ama önümüzdeki ay ben teklif edeceğim doktora Femera klomen bi şeyler deneyelim dicem o zaman şunu anlıyorum senin çatlamada mı sorun var canım
Ayy sebo hamilesin inşallahKizlar adete 6 gun var, yine de bu kadar koyu cikar mi ya?
Bizde femera kullandık bu ay 2. Femeram benimEvet canım yumurtam da gelişmiyor o yüzden femara klomen kullandım bi senedir deniyoruz
Benimde bugün bitiyor artık 4 günüm kalıyor yaklaşıyoruz mutlu sona bende şu an kasıkta kramplar başladı tuhaf bi şekildeKızlar ne alemdesiniz test yapan oldu mı benim 9 gün kaldı bakalım.
Ay inşallahhh sen nasilsin var mi hareketlilikAyy sebo hamilesin inşallah
Ben sayısını unuttum bu son olur inşallahBizde femera kullandık bu ay 2. Femeram benim