Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde varsa bitsne daha yap emin ol. Bu arada adete ne kadar var inşallah hamilesindir çok heyecanlı bir duruuumKuzum bu hemen cikti soldaki fotoda idrar koyma yerinden gorebilirsin aslinda kurumadigini
Çizgi var Gibi çok silik sanırım bence tekrar deneyin ve tekrar çıkarsa bi kan testiyle netleştirinKizlar testime bakar misiniz 5 gun var reglime
Belirtilerinizi yazar mısınız acaba ne gibi belirtiler yaşadınızKuzum bu hemen cikti soldaki fotoda idrar koyma yerinden gorebilirsin aslinda kurumadigini
şubat marttan beri deniyorum bu ay ilk defa ovülasyon testiyle ilerliyorum nasip kısmetSiz ne kadar zamandır deniyorsunuz
Kuzucum ben ocakta dusuk yaptim o hamileligimde mide yanmam cok olmustu simdi de olunca ondan suphelendim sadece birde kasik agrim var adet olacak gibi belki de adet olucam bilmiyorum kiBelirtilerinizi yazar mısınız acaba ne gibi belirtiler yaşadınız
ayy çok özür dileyerek boş bulundum ve sesli güldümEvet tekrarladim testi ve hayattaki sansim ektedir
Hic ozure gerek yok balim bende baktikca guluyorum bos bosayy çok özür dileyerek boş bulundum ve sesli güldüm
Bütün çabalara rağmen hayatın verdiğiEvet tekrarladim testi ve hayattaki sansim ektedir
gerçekten delirdik galiba topluca bu arada testi yarin ilk idrarla yapsanız ve kaset değil de erken gebelik testi bence varsa daha net sonuç çıkacaktırHic ozure gerek yok balim bende baktikca guluyorum bos bos
İnşallah olmazsın da güzel haberi alırsın canım valla bence tekrardan test yap o kaosdan sonra çünkü diğerinde de problem olabilir ki inşallah yoktur da doğrudurKuzucum ben ocakta dusuk yaptim o hamileligimde mide yanmam cok olmustu simdi de olunca ondan suphelendim sadece birde kasik agrim var adet olacak gibi belki de adet olucam bilmiyorum ki
Bende innovita kullaniyorum inşallah hepimiz icin ay sonu guzel sonuc olsunAyyy valla yeni gördüm bende sipariş verdim 11 aydır deniyoruz olmuyor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bir kere daha denedim ovulasyon testiyle olmadı laboquik di. Şimdi innotiva sipariş verdim seninkinin markası ne
Hayatım henüz pik yokkızlar benim neden sürekli pozitif çıkıyo olabilir, normal mi ilerliyo süreç yoksa bi sorunmu var anlamadım adetimin 11. günündeyim. 30 günde bir oluyorum Puxhu S simsim507 starkarya Memeli Mestan ve etietlemeyediğim diğer arkadaşlar bilenler yardım edebilir mi
En alttaki son yaptığın sanırım 2 gün içinde pik göreceksin gibi devamkızlar benim neden sürekli pozitif çıkıyo olabilir, normal mi ilerliyo süreç yoksa bi sorunmu var anlamadım adetimin 11. günündeyim. 30 günde bir oluyorum Puxhu S simsim507 starkarya Memeli Mestan ve etietlemeyediğim diğer arkadaşlar bilenler yardım edebilir mi
30 günde oluyorsan 14. Gününde yunurtlayacaksın. Yaklaşmış zaten bellikızlar benim neden sürekli pozitif çıkıyo olabilir, normal mi ilerliyo süreç yoksa bi sorunmu var anlamadım adetimin 11. günündeyim. 30 günde bir oluyorum Puxhu S simsim507 starkarya Memeli Mestan ve etietlemeyediğim diğer arkadaşlar bilenler yardım edebilir mi